monique-westenberg-cadeau-andre

Jarige Monique Westenberg krijgt bijzonder cadeau van kleine André

Op 26 december is het dubbel feest in huize Westenberg, want dan wordt niet alleen kerst, maar ook de verjaardag van Monique gevierd. Knutselwerk Dit jaar krijgt ze een bijzonder lief cadeau van haar zoontje André. ‘Het mooiste verjaardagscadeau is toch écht het zelfgemaakte knutselwerk van je kind’, schrijft ze op Instagram bij de video…

Op 26 december is het dubbel feest in huize Westenberg, want dan wordt niet alleen kerst, maar ook de verjaardag van Monique gevierd.

Knutselwerk

Dit jaar krijgt ze een bijzonder lief cadeau van haar zoontje André. ‘Het mooiste verjaardagscadeau is toch écht het zelfgemaakte knutselwerk van je kind’, schrijft ze op Instagram bij de video waar ze het werkje uitpakt. “Mama, je bent lief geweest”, zegt de kleine jongen vervolgens trots.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het mooiste verjaardags kado is toch écht het zelf gemaakte knutselwerk van je kind ❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Date.

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

André Hazes

Monique heeft een heftige periode achter de rug: haar relatie met André Hazes liep na ruim vijf jaar stuk en niet veel later maakte de zanger bekend gelukkig te zijn met presentatrice Bridget Maasland. Ook verloor Monique haar geliefde oma Corrie.

Lees ook: André Hazes: ‘Ik ben niet bij Monique weggegaan voor Bridget’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen