Nieuwtjes

Linda de Mol: ‘Ik schaam me voor mijn rijkdom’

Linda de Mol heeft op financieel gebied niets te klagen en is hier erg dankbaar voor. Toch vindt ze het soms wel lastig dat ze meer te besteden heeft dan een ander.

‘Rijkdomschaamte’

In de decembereditie van LINDA bekent de presentatrice ‘rijkdomschaamte’ te hebben. “Als je nou neurochirurg bent en je hebt tien jaar gestudeerd, vind ik het niet zo gek als je een goed salaris verdient”, legt ze uit. “Maar ik heb toch ook gewoon heel veel mazzel. Ik werk wel hard hoor, maar ja, er zijn zovéél mensen die hard werken.”

Minder soepel

Hoewel Linda nog geen last heeft van ouderdomskwaaltjes, merkt ze wel dat een aantal dingen minder soepel gaan als vroeger. “Shoots voor films of programma’s die tot drie uur ‘s nachts duren trek ik niet meer, dan ben ik de dag daarna echt een gebakje. En nog zoiets: vroeger had ik een geheugen als een ijzeren pot, ik hoefde een tekst maar twee keer te lezen en dan zat-ie erin. Heb ik ook niet meer.”

De presentatrice geeft toe dat ze niet graag alleen is. Ze vindt het fijn om voor mensen te zorgen. “Als er mensen komen eten vind ik het gezellig om de tafel mooi te dekken en van tevoren te denken: o, die houdt van asperges, dan haal ik die. Dat zit gewoon in mijn bloed.’”

Bron: AD
Foto: Talpa/SBS

Lees ook: wat een schatje: mini-ezeltje geboren in DierenPark Amersfoort

Reageer op dit artikel