Wie is de mol

Kijkers WIDM teleurgesteld in seizoen: ‘Opdrachten moeilijk te volgen’

Gisteravond werd de een-na-laatste aflevering van van Wie is de Mol? uitgezonden. Hoewel dit seizoen groots werd aangekondigd, lijken veel kijkers teleurgesteld te zijn.

Gisteravond werd de een-na-laatste aflevering van van Wie is de Mol? uitgezonden. Hoewel dit seizoen groots werd aangekondigd, lijken veel kijkers teleurgesteld te zijn.

Let op: dit artikel kan mogelijk spoilers bevatten.

Drie opdrachten

In de uitzending was te zien hoe de kandidaten – zoals gewoonlijk – drie opdrachten kregen. Eerst kregen zij de taak om naar een Kung Fu optreden te kijken van een aantal Chinese kinderen. De houdingen die zij aannemen, stonden voor een cijfer. De deelnemers moesten aan de hand van een Kung Fu alfabet ontdekken welke cijfers er werden uitgebeeld.

Vervolgens moesten de kandidaten op een foodmarkt zoveel mogelijk Nederlands eten proberen te verkopen. De opbrengst ging naar de pot.

De derde opdracht werd individueel gedaan. Elke kandidaat mocht kiezen tussen een inzet van 500 euro, 1000 euro of 1500 euro, dat door de Mol werd verspreid over minimaal één en maximaal drie kamers. Vervolgens moesten zij een pad lopen met zes kamers, waarbij zij drie keer de kans krijgen om een keuze te maken tussen twee kamers. Onderweg konden zij bellen met de Mol, die hun al dan niet op het verkeerde pad probeerde te sturen.

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de aflevering. Vooral het feit dat het seizoen bijna was afgelopen, vormde het onderwerp van gesprek. “Dit jaar was echt een mager seizoen”, schreven veel kijkers. Zij waren teleurgesteld in de in hun ogen moeilijk te begrijpen opdrachten en hadden meer jokers en vrijstellingen verwacht. “Gelukkig wel leuke kandidaten”, aldus iemand.

Bron: Twitter
Foto: AVROTROS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen