Nieuwtjes

Kijkers WIDM gieren het uit om taxi-opdracht

Gisteravond werd de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? uitgezonden. Vooral de opdracht ‘afhaalchinees’ maakte veel los bij de kijkers.

Opdrachten

Voor de opdracht werden de deelnemers over vijf taxi’s verdeeld. Buddy Vedder en Miljuschka Witzenhausen, Johan Goossens en Leonie ter Braak, Nathan Rutjes en Rob Dekay, Claes Iversen en Jaike Belfor en Tina. Zij kregen een route-beschrijving mee om ergens geld op te halen, waarna zij elkaar zouden ontmoeten in een restaurant. Eén probleempje: de taxi-chauffeur sprak geen Engels.

Afhaal Chinees

Om toch met hem of haar te communiceren, kregen de deelnemers een mobiel mee waarmee zij konden bellen. Wie zij aan de lijn kregen, werd pas duidelijk tijdens de opdracht: het bleken verschillende afhaal Chinezen in Nederland te zijn. Degene aan de lijn, kon als tolk dienen.

Nathan en Rob

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over het duo Nathan en Rob, die het maar niet lukte om met hun taxi-chauffeur te communiceren. Het tweetal kreeg zelfs de slappe lach wanneer hun chauffeur er ook niet om slaagt om de tolk te begrijpen. “Ik wil een heel seizoen van Nathan en Rob in een Chinese taxi”, klonk het op het platform.

Bron: Twitter
Foto: AVROTROS

Lees ook: dit wil je zien: Chantal Janzen deelt video van dansende Bobby

Reageer op dit artikel