Leuke dingen doen

Kees & Co komt terug met nieuw seizoen: 6 redenen waarom dat geweldig is

Omdat de herhalingen van Kees & Co zo goed bekeken worden op Videoland, vindt RTL het tijd voor een nieuw seizoen. En dat is natuurlijk wel erg vrolijk nieuws.

In 2006 werd het laatste seizoen van Kees & Co uitgezonden. Dit zijn de redenen dat het zo leuk is dat de serie terugkomt!

Reden 1: Simone Kleinsma

Geen Kees & Co zonder Simone Kleinsma. De rest van de cast in het nieuwe seizoen is nog onbekend, zou bijvoorbeeld haar beste vriendin Sonja ook terugkomen? En hoe zou het met de puber Anne en Rudi gaan?

Reden 2: Sonja

Stiekem willen we allemaal zo’n heerlijke beste vriendin als Sonja. Kees kon alles met haar bespreken en ze hadden heel veel lol.

Reden 3: Live publiek

Het nieuwe seizoen wordt net als vroeger opgenomen met live publiek. Dat betekent dat jij misschien ook wel een opname kunt bijwonen.

Reden 4: Bijdehandje Rudi

Puber Rudi was altijd lekker bijdehand. Zijn opmerkingen maakte de serie extra grappig.

Reden 5: Herkenbare situaties

Alles is zo lekker herkenbaar: ruziemakende broer en zus, Sonja en haar foute mannen, en Kees’ man Ben die zo verschrikkelijk vervelend kon doen.

Reden 6: Het intro liedje

‘Was ik maar een kat die negen levens had’. Heerlijk lied!

Helaas eindigde het voor Ben toen hij een wc-pot op zijn kop kreeg. Dat is dan wel weer jammer.

Reageer op dit artikel

Lia Joosse

Graag zou ik samen met mijn zus een opnamen willen bij wonen. Wij waren een enorme fan van Kees en Co.

Beantwoorden
Nicolette Eblé-Veerkamp

Graag zou ik een opname van Kees en Co. willen bijwonen met mijn dochter!

Beantwoorden
Karina Trouwborst

Superleuk! Graag wil ik met mijn 2 dochters en mijn stiefdochter een opname bijwonen, ik ben toen met de meiden, heel heel heel lang geleden ook geweest en het wordt nog wel eens genoemd :-).

Beantwoorden
Anja Bouwhuis

Super leuk om met ons gezin (4 personen) een opname bij te wonen we zijn super fans van de eerdere seizoenen en willen heel graag live een uitzending meemaken.

Beantwoorden
Hans van der tor

Samen met mijn vrouw zou ik graag een opname willen bijwonen van kees en co ook wel eens geweest bij de opname van toen was geluk heel gewoon en radar wij zijn een groot fan van simone kleinsma

Beantwoorden
Ronald Rummens

Graag zou ik met mijn vrouw en dochter een opname willen bijwonen van Kees & Co. Alle 3 zijn wij fans en genieten van de hilarische scetches.
Groeten,
Ronald Rummens

Beantwoorden