Aha: dit is de reden waarom Britt Scholte en Floris Bosma uit GTST zijn geschreven

Jammer: een vroeg einde dreigt voor Goede Tijden, Slechte Tijden

Slecht nieuws voor liefhebbers van Goede Tijden, Slechte Tijden: door de nieuwe maatregelen van het kabinet is de kans groot dat de serie er half mei mee moet stoppen.

1 juni

Gisteren werd bekend dat alle samenkomsten tot 1 juni verboden zijn om verspreiding van het coronavirus in te dammen. Dit betekent dat er tot die datum geen opnames meer kunnen worden gemaakt.

De opnames voor Goede Tijden, Slechte Tijden liggen sinds 16 maart al stil. Hoewel de stop eerst gold tot en met 6 april, is deze nu verlengd naar juni. Het lijkt er dus op dat de serie vroegtijdig moet stoppen.

Scenario’s

Toch hoopt producent EndemolShine een manier te vinden om door te kunnen gaan. “We zijn verschillende scenario’s aan het onderzoeken”, aldus een woordvoerster.

Datum

Eerder besloot RTL al om één dag in de week minder uit te zenden, zodat liefhebbers langer naar de serie kunnen kijken. Als de opnames moeten stoppen, zou de laatste uitzending in de vierde week van mei worden uitgezonden: rond de 20ste. Oorspronkelijk had dit 26 juni moeten zijn.

Bron: AD
Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen