Nieuwtjes

Hoera! Gezin van Nina de la Croix, Rick Paul van Mulligen en René van Bakel wordt uitgebreid

Leuk nieuws voor Nina de la Croix, Rick Paul van Mulligen en René van Bakel: het regenbooggezin verwacht een tweede kindje. Nina beviel in 2014 van zoontje Ko.

Zwanger van een tweede

Nina de la Croix maakte het prachtige nieuws bekend in een interview op LINDA.nl.

Een maand geleden, toen ze zeven weken zwanger was, verklapte Nina binnenkort een tweede kindje te verwachten. “Het is goed gegaan, het is blijven zitten en mijn buik groeit”, aldus Nina. Net als bij zoon Ko zullen Nina, Rick Paul en René het kindje samen opvoeden. Het gezin krijgt regelmatig de vraag wie de biologische vader van het kindje is. Daarover is Nina duidelijk: “We willen uitdragen dat het bij ons niet om genen gaat. We doen dit echt met zijn drieën”. Toch willen ze er ook geen geheim van maken en maken ze vandaag bekend dat Rick Paul de biologische vader van het tweede kind is.

Met z’n drieën

Twee jaar geleden vertelde Rick Paul in Vriendin over zijn regenbooggezin. Het eerste half jaar na de geboorte van Ko woonden Nina, Rick Paul en René permanent bij elkaar. “Zo konden we die slapeloze nachten met z’n drieën verdelen”, legt hij uit. Rick Paul vindt vaderschap het leukste wat er bestaat. “Ik zou zo zeven kinderen willen. En ook niet hoor, want dan is je leven voorbij, haha.”

Reageer op dit artikel