Leuke dingen doen

De hilarische film Murder Mystery met Jennifer Aniston staat nu op Netflix

Een komische thriller met Jennifer Aniston en Adam Sandler als hoofdrolspelers: wat wil je nog meer? De film Murder Mystery is nu op Netflix te zien.

Murder Mystery op Netflix

We gaan even acht jaar terug in de tijd. In 2011 verscheen namelijk de komediefilm Just Go With It met – je raadt het al – Jennifer Aniston en Adam Sandler. Het gouden duo is nu terug en speelt in de nieuwe Netflix-film Murder Mystery. De enige reden dat Jennifer Aniston de hoofdrol wilde, is de fijne samenwerking met Adam Sandler, die naast hoofdrolspeler ook producent van de film is. Dit vertelde ze tegen The Hollywood Reporter.

Bekijk ook onze andere Netflix-tips van deze maand

Hoofdverdachten in een moordzaak

In de komische thriller Murder Mystery gaan een politieagent (Adam Sandler) en zijn vrouw (Jennifer Aniston) op een langverwachte reis naar Europa. Tijdens de vlucht worden ze spontaan uitgenodigd voor een etentje op een jacht, maar dat brengt ze in de problemen. Wanneer de bejaarde multimiljonair en eigenaar van de jacht Malcolm Quince vermoord wordt, zijn de twee ineens hoofdverdachten in een moordzaak. De film is nu te zien op Netflix. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Lees ook: dit is de officiële trailer van Frozen 2

Foto: Scott Yamano / Netflix

Reageer op dit artikel