Ga jij binnenkort trouwen? Deze BN'ers zijn trouwambtenaar

Ga jij binnenkort trouwen? Deze BN’ers zijn trouwambtenaar

Getrouwd worden door een bekende Nederlander is voor sommigen een grote droom. Het kan werkelijkheid worden, want deze BN’ers mogen zichzelf Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand noemen.

Getrouwd worden door een bekende Nederlander is voor sommigen een grote droom. Het kan werkelijkheid worden, want deze BN’ers mogen zichzelf Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand noemen.

Een bekende trouwambtenaar

Dirk Zeelenberg

De acteur en presentator is sinds 2015 trouwambtenaar. Sindsdien heeft hij al veel stelletjes een mooie dag bezorgd. “Ik ben ooit begonnen met een bakkersechtpaar dat het leuk vond dat ik ze zou trouwen. Daar heb ik ja op gezegd. Sindsdien heb ik al diverse malen ceremoniële huwelijken gesloten”, zei Zeelenberg tegen NU.nl.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Zeelenberg (@dirkzeelenberg) op

Kees Tol

Deze Volendamse zanger is al een paar jaar trouwambtenaar en trouwde onder andere goede vriend Simon Keizer en presentatrice Patty Brard. Wij interviewden Kees Tol vorig jaar.

Xander de Buisonjé

Xander werd vorig jaar door de gemeente Zaanstad benoemd tot BABS. Hij noemde trouwen daar de ‘ultieme verbintenis’ en vindt het een eer om zijn liefde voor muziek als BABS te mogen combineren met zijn passie om mensen een ‘once in a lifetime’-ervaring te geven. Hij zal ook Roxeanne Hazes en Erik Zwennes trouwen.

Lees ook: deze liedjes waren populair op bruiloften in het jaar dat jij trouwde

Jan Versteegh

De presentator liet in begin dit jaar weten dat hij in 2018 officieel huwelijken mag gaan sluiten in de gemeente Zaanstad. Zijn moeder is ook BABS geweest. Lees ook ons interview met Jan Versteegh.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Maik de Boer

Naast presentator, modedeskundige en spreker is Maik de Boer ook te boeken als trouwambtenaar. Met zo’n gezellige man kan het alleen maar een groot feest worden.

Angela Groothuizen

Alleskunner Angela Groothuizen is een van de bekendste trouwambtenaren. “Er mag gelachen worden, hardop of alleen met een glimlach, maar er mag ook een traantje gedroogd worden”, vertelt ze op haar website. “Wanneer ik jullie trouwambtenaar word dan hebben we vooraf een lang gesprek waarin ik alles wil weten over jullie liefde. Jullie verhaal. Ik schrijf dat uit en zorg dat het een verhaal wordt waarin jullie je zelf herkennen en waar het publiek om kan grinniken”. Angela Groothuizen zou ook Gordon trouwen, maar die blies zijn huwelijk op het laatste moment af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Paul de Leeuw

Ook Paul de Leeuw is van de partij. Hij trouwde in 2014 Chantal Janzen en haar man, waarmee hij goed bevriend is.

Jochem Myjer

Het was maar eenmalig, maar toch deed hij het: Jochem trouwde zijn toneelmeester en diens verloofde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Ashley van der werf
    Ik kan nergens terug vinden hoe je Jan dino aan kan vragen als trouwambtenaar ? Kunnen jullie me hierbij helpen
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen