Wij kunnen niet wachten: dit is de officiële trailer van Frozen 2

Nadat gisteren de volledige filmposter van Frozen 2 werd vrijgegeven, lanceert Disney vandaag de officiële trailer. En die belooft veel goeds.

Nadat gisteren de volledige filmposter van Frozen 2 werd vrijgegeven, lanceert Disney vandaag de officiële trailer. En die belooft veel goeds.

In februari werden we al getrakteerd op de allereerste beelden van Frozen 2, al liet dat nog veel aan de verbeelding over. Zes jaar geleden verscheen het eerste deel van Frozen. Daarin zien we hoe Anna samen met bergbeklimmer Kristoff en een paar rendieren op zoek gaat naar haar zus Elsa, de sneeuwkoningin. In het tweede deel gaan Anna, Elsa en Olaf op avontuur in de gevaarlijke buitenwereld.

Gisteren werd de filmposter al vrijgegeven:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney Nederland (@disneynl) op

Nog een Disney-film waar we niet op kunnen wachten: The Lion King

Eindelijk: de trailer van Frozen 2

We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag werd de officiële trailer van Frozen 2 gelanceerd. Daarin zien we hoe Elsa bezoek krijgt van een trol. Hij vertelt haar dat ze naar het noorden moet om de waarheid over haar verleden te achterhalen. Dat eindigt natuurlijk in een groot en gevaarlijk avontuur. Frozen 2 draait vanaf 22 november in de bioscoop. Wij kunnen niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen