De Backstreet Boys brengen nieuwe single uit met déze dj

Backstreet’s back alright! Onze tieneridolen slaan de handen ineen met een wereldberoemde dj. Het resultaat is een catchy nummer met bijzondere betekenis.

Backstreet’s back alright! Onze tieneridolen slaan de handen ineen met een wereldberoemde dj. Het resultaat is een catchy nummer met een bijzondere betekenis.

Het nummer Let It Be Me is gemaakt met niemand minder dan Steve Aoki. Nick Carter, een van de zangers van de Backstreet Boys, sprong twee jaar geleden tijdens een concert van Steve op het podium om een van hun grootste hits ooit Everybody te zingen. Het publiek reageerde zo uitbundig dat ze besloten samen een nummer te maken. Volgens de mannen is het nummer speciaal voor iedereen uit de groep. Het gaat erover hoe liefde alles overwint. Zo zien we in de clip een man die praat over de hersentumor van zijn vrouw en vertelt een vrouw dat ze wordt aangestaard, omdat ze transseksueel is.

Lees ook: Deze vrouwen zijn nog steeds superfan van ABBA en de Backstreet Boys

Bestverkopende boyband

De band bracht eerder dit jaar hun negende album uit: DNA. De mannen maken inmiddels, na wat pauzes tussendoor, 25 jaar muziek en mogen zichzelf de ‘bestverkopende boyband’ ooit noemen. De mannen stonden mei dit jaar nog met een uitverkochte show in de Ziggo Dome. Benieuwd naar het nummer? Luister ‘m hieronder.

Lees ook: Deze zangeres verbiedt mobiele telefoons bij optredens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen