Vanavond op tv: het nieuwe programma 'Chantal komt werken'

Vanavond op tv: het nieuwe programma ‘Chantal komt werken’

Zeg je plannen maar af, want vanavond begint het nieuwe programma ‘Chantal komt werken’. Chantal Janzen gaat onder andere aan de slag bij de brandweer.

Zeg je plannen maar af, want vanavond begint het nieuwe programma Chantal komt werken. Chantal Janzen gaat onder andere aan de slag bij de brandweer.

Chantal komt werken

De presentatrice gaat aan de slag in voor haar onbekende werkvelden. En zoals we van Chantal gewend zijn, doet ze dat met veel enthousiasme en humor. Het format werd eerder al gebruikt voor een YouTube-serie van haar eigen platform &C. Daar werden de video’s miljoenen keren bekeken.

Brenda heeft een droombaan: ze verzorgt reuzenpanda’s

Spannende werkdag

In de eerste aflevering wordt Chantal uitgenodigd bij de Amsterdamse brandweer. Daar draait ze een intense 24-uursdienst, wat betekent dat ze dag en nacht klaar moet staan om aan de slag te gaan. Het werk bij de brandweer valt haar door de spanning en het slaapgebrek nogal zwaar. Ze gaat ook aan de slag in attractiepark de Efteling, wat voor ons klinkt als een droombaan. Wij zijn erg benieuwd hoe ze het er vanaf brengt.

Nog een tv-tip: het nieuwe seizoen van Beau Five Days Inside

Chantal komt werken is vanaf vanavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Op haar Instagram-pagina deelt ze alvast de eerste beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op