cees-kamer-overleden

Oud-Utopiaan Cees Kamer (65) overleden

Cees Kamer, bekend uit het eerste seizoen van Utopia, is op 65-jarige leeftijd overleden. Operatie Drie jaar geleden werd er urineleiderkanker bij hem geconstateerd. Na een operatie ging het de goede kant op, maar afgelopen jaar zagen de artsen uitzaaiingen in zijn lymfeklieren. Cees zag af van verdere behandeling: hij wilde genieten van de tijd…

Cees Kamer, bekend uit het eerste seizoen van Utopia, is op 65-jarige leeftijd overleden.

Operatie

Drie jaar geleden werd er urineleiderkanker bij hem geconstateerd. Na een operatie ging het de goede kant op, maar afgelopen jaar zagen de artsen uitzaaiingen in zijn lymfeklieren. Cees zag af van verdere behandeling: hij wilde genieten van de tijd die hij nog had.

‘Het gaat nu heel hard’

In de laatste maand van Utopia nam Cees afscheid van zijn vrienden en het Utopia-terrein. “Het zit in mijn botten en lever”, zei hij toen. “Het gaat nu heel hard: ze geven mij een prognose van twee maanden.”

‘Diep onder de indruk’

Kort na zijn bezoek werd hij overladen met mooie brieven van kijkers. ‘Ik ben diep onder de indruk van alle aandacht die ik krijg’, schreef hij toen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wellicht hebben jullie inmiddels al het een en ander gehoord via de media of Live stream van Utopia , waar ik op bezoek was, Facebook en Instagram. Ik heb een MRI Scan laten maken dat was vorige week vrijdag. Afgelopen dinsdag kreeg ik de uitslag. Inmiddels heb ik uitzaaiingen in mijn rug op meerdere plekken en kans op inzakken van de wervels. Met andere woorden De kanker Pakt alles in mijn lichaam. De pijnstillers die ik heb werken niet in voldoende mate. Afgelopen donderdag in het ziekenhuis geweest bij een oncoloog internist. Hij stelde voor om te gaan bestralen die alleen gericht is op pijnbestrijding.Dat doen ze heel gericht op de bestaande tumoren. En dat zou de pijn moeten kunnen bestrijden. Dus daar ga ik mee starten volgende week woensdag. Maandagavond Allemaal kijken naar SBS 6 want ik zit in de aflevering van Utopia met mijn verhaal ,wat de status is .Ik was daar op bezoek en vroeg een ontmoeting met de inwoners, speciaal voor Jessie & Mariska . En dat mocht ? Tevens wil ik iedereen bedanken voor de vloedgolf aan reacties. Ik ben nog steeds diep onder de indruk van alle aandacht die ik van u krijg! En dat is heel bijzonder om mee te mogen maken. Ik ben daar echt kracht uit en dankbaarheid. Er zitten ook veel ontroerende bericht erbij van mensen die zelf Kanker hebben of net hebben meegemaakt. Ik denk ook aan hen? Beantwoorden is onmogelijk ik vraag uw begrip daarvoor. Ik wens u allen een fijn weekend en geniet en blijf zeilen op de wind van vandaag, dat doe ik ook, dat helpt mij ?Heel veel liefs ❤️ Cees

Een bericht gedeeld door Cees Kamer (@ceesutopiaan) op


Bron: Shownieuws

Lees ook: Hoe herken je huidkanker? Check je huid op deze plekjes