caroline-van-eeden-tranen-martien-meiland

Caroline van Eeden in tranen door déze video van Martien Meiland

De wegen van de familie Meiland en Caroline scheidden het afgelopen jaar, maar van ruzie is overduidelijk geen sprake: de voormalig huisvriendin kan haar tranen niet bedwingen als zij via ‘Shownieuws’ een kerstwens ontvangt van Martien. “Geweldig”, zegt ze na het zien van de video. ‘Helemaal jouw ding’ “Ik wens jou voor 2002 het allerbeste”,…

De wegen van de familie Meiland en Caroline scheidden het afgelopen jaar, maar van ruzie is overduidelijk geen sprake: de voormalig huisvriendin kan haar tranen niet bedwingen als zij via ‘Shownieuws’ een kerstwens ontvangt van Martien.

“Geweldig”, zegt ze na het zien van de video.

‘Helemaal jouw ding’

“Ik wens jou voor 2002 het allerbeste”, vertelt Martien. “Ik ben hartstikke blij dat je zo’n leuke baan gevonden hebt; mode is helemaal jouw ding.” Hij vervolgt: “Onze wegen zijn afgesloten. Er zijn natuurlijk heel veel wegen in Europa en ja, Frankrijk is heel ver weg van Nederland, maar ik wens je nogmaals heel veel geluk en vooral gezondheid toe in 2020.”

Lees ook: Caroline van Eeden: ‘Voor mijn gevoel liet ik Martien in de steek’

Oma

Dat 2020 voor Caroline een bijzonder jaar wordt, is een feit: ze is haar eigen kledingzaak begonnen in Amsterdam en maakte onlangs bekend opnieuw oma te worden. “Het is bijna niet te omschrijven hoe mooi dit is”, zei ze hier toen over.

Bekijk het volledige fragment van ‘Shownieuws’ hier.

 

Beeld: Bart Honingh. Visagie: Linda Huiberts.