Nieuwtjes

Deze BN’ers doen misschien mee aan ‘Wie is de mol?’ 2020

Als het goed is, zijn de opnames van ‘Wie is de mol?’ 2020 in volle gang. En dat levert gelijk de nodige speculaties op. Deze BN’ers kunnen weleens meedoen aan het nieuwe seizoen.

Kandidaten van Wie is de mol?

Zodra de opnames van Wie is de mol? starten, barst het op internet los met speculaties. De Instagram-pagina’s van BN’ers worden dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. Volgens oplettende molloten zouden dit weleens de nieuwe kandidaten kunnen zijn.

Toprak Yalçiner

Actrice Toprak Yalçiner, bekend van GTST, deed in 2016 mee aan een promo van Wie is de mol?, maar was toen geen kandidaat. Aan Veronica Magazine liet ze destijds weten wel geïnteresseerd te zijn. “Ik denk dat ik het psychologische gedeelte van Wie is de Mol? heel tof vindt”, aldus Toprak. Volgens fans van het programma is de kans groot dat ze nu wél meedoet. De actrice heeft namelijk al twintig dagen niets meer op Instagram gepost.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

Lucas van de Meerendonk

De tweede verdachte is Jeugdjournaal-presentator Lucas van de Meerendonk. Veel mensen zullen hem ook kennen van zijn deelname aan het programma De slimste mens. Het is alweer een tijdje geleden dat Lucas een uitzending van het Jeugdjournaal presenteerde en zijn laatste Instagram-post is van 5 mei.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lucas van de Meerendonk (@lucasvandemeerendonk) op

Dione de Graaff

NOS-presentatrice Dione de Graaff is helemaal niet actief op social media, maar wordt toch vaak genoemd als mogelijke kandidaat van Wie is de mol? Het is namelijk nogal opvallend dat ze afwezig is tijdens de Giro d’Italia. Normaalgesproken presenteerde ze altijd een programma rondom het evenement.

Foto: AVROTROS

Reageer op dit artikel