Frans Bauer

Aandoenlijk: het minikeesje van Frans Bauer loopt met een rolstoeltje

Verdrietig nieuws voor Frans en Mariska Bauer: het hondje van het stel loopt sinds drie dagen met een rolstoeltje als gevolg van een ruggenmerginfarct.

Verdrietig nieuws voor Frans en Mariska Bauer: het hondje van het stel loopt sinds drie dagen met een rolstoeltje als gevolg van een ruggenmerginfarct.

Rolstoeltje

Op Instagram plaatste de zanger een video waar het minikeesje al wandelend op te zien is. De zanger wil duidelijkheid geven over haar situatie, aangezien hij veel vragen kreeg na een fragment wat gisteren op de Belgische televisie werd uitgezonden. “Lourdes heeft sinds drie dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een ruggenmerginfarct heeft gehad, waardoor ze aan beide pootjes verlamd was”, schrijft hij. “Na maanden elke week fysiotherapie doet het rechterpootje het weer, maar het linker duidelijk minder.”

Frans vertelt dat er spierslapte is ontstaan, omdat het hondje al maanden haar spieren niet meer heeft gebruikt. “We hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren gaat opbouwen en misschien zelfstandig kan gaan lopen.” Lourdes heeft antislip-sokjes aan, zodat ze meer grip heeft en haar pootjes niet kan openhalen. “We moeten veel oefenen en het rolstoelgebruik opbouwen”, aldus Frans. “Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoelje en ze is er erg blij mee.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij krijgen veel vragen over wat Lourdes heeft. Dit naar aanleiding wat er gister op de Belgische tv te zien was. Lourdes heeft sinds 3 dagen een rolstoeltje omdat ze afgelopen zomer een FCE heeft gehad. (fibro cartilagineuze embolie, ook wel ruggenmerginfarct geheten). Waardoor ze aan beide pootjes verlamd was, nu na maanden elke week fysio doet het rechten pootje het weer maar het linker duidelijk minder. Door maanden haar spieren niet te hebben gebruikt is er spierslapte ontstaan en we hopen nu met haar rolstoeltje dat ze weer haar spieren weer gaat opbouwen en misschien zelf weer zelfstandig kan gaan lopen . Ze heeft antislip sokjes aan zodat ze goed grip heeft en dat ze haar pootjes niet kan openhalen. We moeten veel oefenen en het rolstoel gebruik opbouwen. Ondertussen kan ze al aardig overweg met haar hondenrolstoeltje en ze is erg blij mee ? ?

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lekker bezig met nieuwe ideeën voor de Tour onder toeziend oog van onze Lourdes!! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer) op

Bron: AD, Instagram

Lees ook: uitspraken in Mr. Frank Visser maken de tongen los

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.