1 april-grappen: deze bedrijven zijn er vroeg bij dit jaar

1 april-grappen: deze bedrijven zijn er vroeg bij dit jaar

Het lijkt wel een trend: grote bedrijven lanceren hun 1 april-grappen steeds eerder. Deze drie bedrijven zijn er dit jaar wel héél vroeg bij.

Het lijkt wel een trend: grote bedrijven lanceren hun 1 april-grappen steeds eerder. Deze drie bedrijven zijn er dit jaar wel héél vroeg bij.

De dogkini van Hunkemöller

Het lingeriebedrijf maakte een week geleden bekend de dogkini te lanceren. Hunkemöller had het afgelopen najaar al veel succes met de dog onesie, die overigens wel echt bleek te zijn. Nu brengen ze op veler verzoek een bikini voor je hond uit. Dat betekent dat je deze zomer kunt matchen met je hond. Hunkemöller heeft zelfs rekening gehouden met het geslacht van je viervoeter. Zo zijn er zowel bikini’s als shorts verkrijgbaar. Het klinkt natuurlijk geweldig, maar wij vinden het nogal opvallend dat het bedrijf deze collectie vlak voor 1 april lanceert.

Dit waren twee jaar geleden de leukste 1 april-grappen

Croky chips met pepermuntsmaak

Op 21 maart plaatste Croky op Instagram een foto van hun nieuwe chipssmaak: pepermunt. ‘Een goede mondhygiëne houdt je gebit gezond… Zeker met Croky in je mond!’, staat erbij. Niet alleen de timing van de lancering is opvallend, de smaak klinkt ook heel bijzonder. Croky staat erom bekend vaker hun Photoshop skills te gebruiken, dus waarschijnlijk gaat het hier om een 1 april-grap.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Croky (@croky.chips) op

Patatsaus van Remia

Een paar dagen geleden stond heel Nederland op z’n kop toen Remia bekend maakte dat hun Fritessaus voortaan ‘Patatsaus’ heet. De discussie tussen het noorden van Nederland, waar ‘patat’ wordt gezegd en het zuiden, waar ze ‘friet’ zeggen, bestaat al jaren. “Al vijftig jaar hebben we geen gehoor gegeven aan de noordelijke doelgroep, terwijl het noorden – waar ‘patat’ wordt gezegd – een grote en heel belangrijke doelgroep voor ons is”, zegt Daniëlle Saan van Remia tegen EditieNL. Er werd heftig gereageerd op de Facebook-post van Remia. “Ik lust alleen friet, dus stop die ‘patatsaus’ van je maar in je reet Remia”, zegt Aranka. “Ik vind dit helemaal niet zo’n leuke grap, dit kwetst ons zuiderlingen en we voelen ons gediscrimineerd!”, aldus Remco. Gelukkig lijkt iedereen te beseffen dat het waarschijnlijk om een 1 april-grap gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen