Kledingadvies van een personal shopper? Zó pak je dat aan

Hartstikke leuk, dat mosterdgeel de nieuwe modekleur is en dat bomberjacks en enkellaarsjes weer helemaal terugkomen. Maar hoe combineer je die laatste modetrends nu eigenlijk met elkaar?

Een personal shopper kan je helpen.

Personal shopper

Ben je benieuwd welke kledingstijl eigenlijk het beste bij jou past, dan is het een leuk idee om eens gebruik te maken van een professional op mode gebied. Een personal shopper kan je helpen met het maken van perfecte kledingcombinaties, het uitkiezen van de juiste kleuren en brengt je kledingkast weer helemaal voor je op orde.

Op pad met een personal shopper

Niets leukers dan samen met een vriendin een dagje te shoppen in de stad. Nóg leuker is het om daarbij gebruik te maken van een specialist die jullie compleet adviseert op fashion gebied. Van kleding tot het combineren van de juiste laarzen, alles is mogelijk. Bij een kledingadviesbureau huur je bijvoorbeeld jouw eigen personal shopper die een dag met je mee op pad gaat. Een personal shopper kent de leukste boetiekjes om inspiratie op te doen en geeft eerlijk advies. Zo leer je ook hoe je in het vervolg een miskoop voorkomt en voortaan de juiste maat aanschaft. Een dag bomvol tips, die je bij een volgende shopronde allemaal zelf kunt toepassen. Je zult verbaasd zijn over de verrassende inzichten die je meekrijgt.

Winkels met een persoonlijke stijladviseur

Valt het inhuren van een personal shopper boven je budget? Kies dan eens winkels uit waar de personal shopper al aanwezig is. In de meeste grote steden zie je steeds vaker kleine boetiekjes en modezaken die als extra service een personal shopper aanbieden. Zij openen de winkel speciaal op tijden waarop het jou schikt. De personal shopper ontvangt je persoonlijk in de winkel en voorziet je van passend advies. Het grootste voordeel is dat er geen andere mensen in de winkel aanwezig zijn. Wel zo rustig en niets om je ongemakkelijk over te voelen. Door een personal shopper in de winkel te boeken, is je keuze wel beperkt tot de collectie van de desbetreffende zaak.

Ontvang je shopadvies online

Ben jij meer het type online shopper? Kijk dan eens rond bij het aanbod online personal shoppers. De grote modeaanbieders leveren tegenwoordig complete boxen, gevuld met kleding en schoenen afgestemd op jouw wensen. Meestal beantwoord je eerst een aantal vragen, je geeft je budget door en aan de hand van de door jou opgegeven materialen, kleuren en maten, stelt de stylist een box samen. Je kunt alles lekker thuis uitgebreid passen en wat je niet leuk vindt, stuur je weer retour. Doordat je eerst zelf uitgebreid aangeeft waar je voorkeur naar uitgaat, loop je wel de kans dat je minder vernieuwende setjes thuisgestuurd krijgt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met schoenen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen