3 tips: hoe vraag je voorgeschoten geld terug?

Hier moet je over nadenken bij het kopen van een nieuwe portemonnee

Een portemonnee is een onmisbare accessoire. De primaire functie van een portemonnee is natuurlijk het veilig kunnen bewaren van pasjes en contant geld, maar tegenwoordig is een portemonnee veel meer dan alleen dat. Portemonnees worden namelijk steeds vaker gezien als een belangrijk onderdeel van de outfit en de portemonnee wordt soms zelfs gebruikt als statement piece. Waar moet je nu precies op letten als je op zoek gaat naar een nieuwe portemonnee? Daar vertel ik je in deze blogpost meer over!

Het materiaal van de portemonnee

Je weet misschien wel dat je bij het kopen van een nieuwe damesportemonnee de keuze hebt uit een hoop verschillende materialen. Het is belangrijk om te weten dat er tussen de verschillende materiaalsoorten een groot verschil bestaat als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Maak je graag bewuste keuzes en ben je op zoek naar een portemonnee die niét bij het minste geringste al kapot gaat, maar waar je een lange tijd van kunt genieten? Ga dan voor een portemonnee van echt leer. Leer is namelijk een sterke, natuurlijke materiaalsoort die wordt beschouwd als stijlvol en tijdloos. Leer is bovendien een stuk minder schadelijk voor het milieu dan de verschillende kunststoffen en omdat een goede leren portemonnee jarenlang meegaat, is het een verantwoorde en duurzame keuze.

Denk na over de inhoud

Damesportemonnees zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten. Het is verstandig om, voordat je op zoek gaat naar een nieuw exemplaar, goed stil te staan bij wat je allemaal in je nieuwe portemonnee kwijt wilt kunnen. Veel mensen hebben er bijvoorbeeld allerlei pasjes in zitten die ze vrijwel nooit gebruiken. Hetzelfde geldt voor muntgeld: hoe vaak gebruiken we dat eigenlijk nog? Het is slim om hier voor de aankoop goed over na te denken!

De juiste portemonnee voor de gelegenheid

Kies je voor eenvoudig en ga je voor een compact model dat je gemakkelijk in een handtas of in je broekzak kunt doen? Of heb je binnenkort bijvoorbeeld een chique feestje en ben je op zoek naar een wat grotere portemonnee die je in je hand kunt dragen? Om te weten wat het juiste type portemonnee is, is het belangrijk om goed te bedenken of je de portemonnee als alledaags exemplaar wilt gebruiken of bijvoorbeeld alleen tijdens bepaalde gelegenheden. Op basis daarvan kun je een goede keuze maken voor het model en het formaat van de portemonnee. Op de website van Lederwaren De Bron
vind je bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment met verschillende stijlvolle modellen voor allerlei gelegenheden!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met lederwarenwebshop.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *