Tas

Dit zijn de hipste lente tassen

Het zonnetje schijnt en eerste hommels zijn al weer gespot. Dan krijg je vanzelf de lente in je bol. Tijd dus om er op uit te trekken.

En hoe kan dat beter dan met een nieuwe tas? Dit zijn de leukste:

Zonnig pastel

Sommige merken staan er gewoon om bekend dat ze het lentegevoel uitstralen. Zebra is zo’n merk. Mooie stijlvolle tassen tegen een fijne prijs en met prachtige kleuren die je gelijk een lentegevoel geven. Kijk maar eens naar de prachtige Zebra Trends Natural Bag Spring in de kleur ‘plum’ of ‘pink of de Yellow pastel. En je neemt deze tas makkelijk overal mee naar toe door de dubbele schouderriem. Ook leuk is dat je er nu een mooie bijpassende clutch bij cadeau krijgt.

En wat denk je van de Zebra Romee? Of je nu trendy, casual of netjes moet, deze mooie tas past altijd. En nog betaalbaar ook. Zo kun je nog eens een keer veranderen van kleur. Zebra heeft overigens niet alleen voor jou mooie tassen maar ook een lieve collectie met lente rugzakjes voor je kroost. Ook Engel
 heeft verschillende maten vrolijke tassen waar zowel jij als je kindje helemaal verliefd op worden. En anders jij wel op je kleintje als ze parmantig op stap gaan.

Zo wordt werken gewoon leuk

Geen tijd voor extra wandelingetjes? Geen nood. Want alleen van de naam van deze laptopsleeve krijg je al een lentegevoel en de kleurtjes van de Engel Ice Cream Sleeve doen dat nog eens dunnetjes over. Engel heeft trouwens ook hele mooie pastel rugzakken of weekendtassen. Alsof je met een bos tulpen op pad gaat. Daar word je toch vanzelf vrolijk van.

En heb je even een wat chiquere tas voor je werk nodig, dan zorg je een van de mooie Castelijn en Beerens laptoptassen in je bezit hebt. Die zijn zo charismatisch dat geen enkele manager nog aan je zal twijfelen.

Parterbijdrage: thebagstore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.