vrouw zomer jurk

4 tips voor het online kopen van jurken!

Je hoeft niet in de rij te staan, het huis uit te gaan of zelfs maar je jas aan te trekken als u online jurken kunt kopen.

Hoewel het een lange lijst met voordelen heeft, kan het ook enkele nadelen hebben, zoals die geweldige jurk die bij aankomst drie maten te klein was. Lees in dit artikel een paar eenvoudige tips voor online winkelen om jezelf tijd en stress te besparen. Je zult dan niet ontevreden zijn over je aankoop als je deze de volgende keer deze tips gebruikt bij het online kopen van jurken op een site als Getdrezzed!

Doe goed onderzoek

Hoe een materiaal aanvoelt, is net zo belangrijk als hoe groot het is. Niets is frustrerender dan dat kledingstuk te krijgen waar je al maanden naar op zoek bent om te ontdekken dat de stof zo ruw is als schuurpapier. Omdat je het materiaal niet kunt aanraken en niet altijd kunt zien hoe de textuur van een stuk is door naar een foto te kijken, is het een goed idee om de stofinhoud te leren kennen. Kijk door je kleding naar de items waar je het meest van houdt, evenals alles waardoor je jeuk, benauwd of ongemakkelijk voelt. Noteer de materialen die ze gebruiken en gebruik ze als richtlijn bij het online winkelen.

Ken je maat

We weten allemaal dat maten verschillen, afhankelijk van het merk en zelfs de batch waarin de producten zijn geproduceerd. Dit is eenvoudig te regelen in de winkel door naar de kleedkamer te gaan, maar die luxe heb je niet bij internetaankopen. Tenzij het bedrijf True Fit gebruikt, moet je het meetlint tevoorschijn halen en metingen doen voor je buste, taille, heupen en binnenbeenlengte. Weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan de hulp van een expert in hiervoor!

Check de maattabel

Voordat je naar de virtuele kassa gaat om online jurken te shoppen, moet je je maten vergelijken met de maattabel van de site om erachter te komen wat je zou moeten kopen. Je moet het iets ingewikkelder doen als je winkelt op websites met meerdere merken. Voordat je een aankoop doet, is het een goed idee om naar de maattabel op de website van de ontwerper te kijken, aangezien de maattabel die door online winkelbedrijven wordt gebruikt meer een algemene richtlijn is voor alles op hun site. Zelfs als de grafiek van de online koopsite je adviseert maat acht te bestellen, kan het bedrijf je adviseren maat tien te bestellen.

Controleer het retourbeleid

Zelfs als je alle bovenstaande procedures hebt gevolgd, is er nog steeds een kans dat je teleurgesteld zult zijn. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent en bekend bent met het retourbeleid voordat je online jurken gaat kopen. Gratis retourneren, hoe lang je het product moet retourneren, of je het kunt ruilen, of je het in de winkel kunt retourneren en of er wel of geen kosten voor het terugsturen van de jurk zijn, zijn allemaal dingen om op te letten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Getdrezzed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.