Leuke dingen doen

Save the date: Vriendin & BoekSpot organiseren Karin Slaughter lezers-event

Haar naam klinkt even spannend als de bloedstollende passages uit haar thrillers: Karin Slaughter. Ben jij ook zo fan van deze Amerikaanse schrijfster? Haar boeken worden door miljoenen lezers bewonderd en daarom organiseren Vriendin & BookSpot een exclusief lezers-event.

In juni komt Laatste Weduwe, het nieuwe boek van Karin Slaughter uit. Op zondag 9 juni organiseren wij samen met BookSpot een meet & greet event met Karin Slaughter in Amsterdam. Tijdens deze middag wordt Karin geïnterviewd door thriller-auteur Soraya Vink en kun je zelf ook een vraag stellen aan Karin.

Laat jouw exemplaar van Laatste Weduwe signeren

Uiteraard is het boek te koop en kun je jouw kopie laten signeren door Karin. Als klap op de vuurpijl kun je ook nog op de foto met deze bestseller schrijfster en ga je met een goodiebag naar huis. Het belooft een gezellige dag te worden!

Karin Slaughter is dol op bloederige dingen

‘Laura trok het mes dwars door zijn keel naar buiten. Bloed, pezen, kraakbeen. Alles stroomde uit zijn opengehaalde hals, alsof er een dam doorbrak.’ Zomaar een passage uit Gespleten, een andere thriller van Karin Slaughter. Die interesse in de zwarte kant van het leven vindt ze zelf helemaal niet raar, vertelt ze als we haar spreken in Parijs. “Ik denk dat veel vrouwen zich interesseren voor dit soort onderwerpen. Maar niet iedereen komt ervoor uit. Het is niet echt vrouwelijk om te zeggen dat je van bloederige dingen houdt.” Karin – klein, blond, sympathieke uitstraling – zegt het met een glimlach.

Lees meer over Karin Slaughter: ‘Ik hou van schrijven en bloederige dingen’

Win alvast toegangskaarten voor het event!

Wil je hier ook bij zijn? Wij verloten kaarten onder onze lezeressen.

Doe op deze pagina mee aan onze winactie

Reageer op dit artikel

marian.punthazenberg

Whoooo dat zou gaaf zijn

Beantwoorden