Luxe genieten in het nieuwe boutique hotel (3 dagen inclusief diner voor € 69,50)

Zin om in alle rust op te laden tussen de weilanden en het water? Dan zit je in het Overijsselse Vechtdal helemaal goed!

Zin om in alle rust op te laden tussen de weilanden en het water? Dan zit je in het Overijsselse Vechtdal helemaal goed!

De sloten, bruggetjes en groene weides maken het Vechtdal tot een prettige plek. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. En die fiets- en wandeltochten worden nog leuker door de dertig (!) verhalenpunten onderweg, die je van alles vertellen over de omgeving. Ook leuk: een bezoekje aan een van de omliggende steden als Hardenberg, Ommen of Vriezenveen.

Verblijf

Na een gezellige dag uit kom je aan in het comfortabele Boerderij-Restaurant De Gloepe in Diffelen. Op het erf staat het Boutique Hotel, dat uitgeroepen is tot het meest pittoreske hotel van Nederland. Alle achttien kamers zijn uit gerust met een eigen badkamer, wifi, koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen-tv. ’s Avonds kun je in het Boerderij-Restaurant genieten van heerlijke (seizoens)gerechten. Nog een boek lezen bij de open haard of een wijntje drinken in de gezellige lounge? Het kan allemaal. O, en het hotel heeft oplaadpunten voor elektrische fietsen, dus neem gerust je e-bike mee.

Periode

Dit arrangement is geldig t/m april 2019. De aanbieding is op basis van minimaal 2 personen en beschikbaarheid.

Inbegrepen

• 2 overnachtingen in een standaard 2-persoonskamer
• 2 keer uitgebreid etagère-ontbijt
• dagschotel-diner op de dag van aankomst (keuze uit vlees of vis)
• wifi
• koffie- en theefaciliteiten
• wandel- en fietsroutes

Niet inbegrepen

• toeristenbelasting à € 2,60 p.p.p.n.
• reserveringskosten à € 20,- per boeking

Info & reserveren

Voor meer informatie en om te boeken, ga je naar www.zoweg.nl/vriendin of bel je 0900-9693 (€ 0,70 per gesprek). Vermeld altijd dat het om de VRIENDIN-Vechtdal aanbieding gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen