Leuke dingen doen

Kom mee naar Buiten in Overijssel

Advertorial – Even weg van de dagelijkse stress van je gezin of werk? Dit kan in het oosten van Nederland. Hier vind je maar liefst twee officiële nationale parken: Nationaal park Sallandse Heuvelrug en Nationaal Park Weerribben-Wieden. In deze parken kom je helemaal tot rust en geniet je van de natuur.

Saai? Nee, helemaal niet. Er is in deze parken voor iedereen wat te doen. Huur bijvoorbeeld eens een fluisterboot en ga otters spotten in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of ga wandelen bij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug over de heide en door de bossen. En weet je wat mooi is? Op sommige plekken heb je geen Wifi. Even niet kijken op je beeldscherm en een echt gesprek voeren met je vriendinnen. Hoe lekker is dat. Kom mee naar Buiten en geniet.

Winactie
Wil jij lekker tot rust komen en zie jij jezelf al verblijven in één van deze Nationale Parken?
Ga dan naar www.visitoost.nl/vriendin en maak kans op een weekend weg in één van deze Nationale Parken in Overijssel!

Maak kans op:
Heerlijk buitengevoel in Weerribben-Wieden
Het weekend van 13 t/m 16 april genieten midden in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden met twee personen bij De Kluft. ’s Ochtends word je wakker en staat er een heerlijk ontbijt klaar. Na het ontbijt stap je vanuit de lodge die direct aan het water ligt zo de boot in en vaar je het Nationaal Park Weerribben Wieden in. Water en land wisselen in dit park elkaar voortdurend af. Onderweg meer je aan om te winkelen en te eten in één van de schilderachtige waterdorpen als Giethoorn of de pittoreske Zuiderzeestadjes. Eénmaal terug zit je na te genieten met een wijntje vanaf de overdekte veranda met uitzicht op water. Wat een heerlijke dag!

Onbezorgd genieten op de Sallandse Heuvelrug
Je verblijft drie nachten in een deluxe kamer bij Landgoed de Uitkijk aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Geen verkeer te horen… Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte.  Wat een rust. Na een uitgebreid ontbijt wandel of fiets je zo, samen met een vriend(in) de prachtige natuur in van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Onderweg geniet je van de prachtige vergezichten, de heide en zandverstuivingen. Tussen de struiken door zie je een aantal reeën. En boven je vliegen diverse vogels. Wat is het hier mooi. Bij terugkomst in je hotel staat er een heerlijk 3-gangen diner voor je klaar. Puur genieten!

Reageer op dit artikel

José1964

:inlove:

Beantwoorden
babsbullens

Hoezeeeee!!

Beantwoorden
syltje74

:inlove:heerlijk even weg. Met een eigen kassenbedrijf is dat niet altijd even makkelijk

Beantwoorden

Instagram