Leuke dingen doen

Dumbo: nieuwe beelden van de live-action film zijn om van te dromen

Op 27 maart gaat de Disney-klassieker Dumbo in première. Disney heeft weer een nieuwe sneak preview online gezet waarin je ziet dat Dumbo voor het eerst gaat vliegen.

Het is ruim 77 jaar geleden dat de tekenfilm Dumbo op het witte doek verscheen. De nieuwe preview hieronder laat zien hoe mooi de nieuwe Dumbo is en je vangt een glimp op van de acteurs (onder andere Danny DeVito en Michael Keaton). De regie van de film is in handen van Tim Burton.

Lees ook: Wauw! Bekijk de eerste trailer van de levensechte The Lion King 

Dumbo, het olifantje met grote oren

Circusdirecteur Max zorgt voor een pasgeboren olifant met grote oren. Al snel wordt Dumbo een lachertje. Dat is niet fijn voor het circus, want de zaken lopen al niet zo goed. Het circus maakt een enorme comeback als blijkt dat Dumbo kan vliegen.

Dumbo anno 2019

Verschillende delen uit de oudste Dumbo film worden nu als racistisch beschouwd. We zijn heel benieuwd hoe de makers de nieuwe versie hebben aangepakt. Disney koos bij verschillende live-action films voor een andere aanpak. Zo droeg Emma Watson geen korset in Beauty and the Beast, om een beter voorbeeld te zijn voor jonge meiden.

Reageer op dit artikel