Leuke dingen doen

Deze series en films staan vanaf september op Netflix

We komen steeds dichterbij de herfst en dat betekent: eindeloze Netflix-avonden onder een warm deken. Vanaf september staan er weer veel nieuwe series en films voor je klaar. Wij hebben ze op een rijtje gezet.

In september zien we vooral veel nieuwe seizoenen van bestaande series. Wel zijn er een aantal nieuwe Netflix Original films te zien.

Series

La Catedral Del Mar
Dit verhaal, gebaseerd op de gelijknamige bestseller, speelt zich af in de 14e eeuw in de Spaanse wijk El Born in Barcelona. De inwoners doen er alles aan om vrijheid en rijkdom te bemachtigen. Vanaf 1 september te zien.

Helaas is de trailer alleen in het Spaans beschikbaar.

Van deze series is een nieuw seizoen te zien:
– Atypical, seizoen 2 (vanaf 7 september)
– Cable Girls, seizoen 3 (vanaf 7 september)
– Marvel’s Iron Fist, seizoen 2 (vanaf 7 september)
– Ingobernable, seizoen 2 (vanaf 14 september)
– American Vandal, seizoen (vanaf 14 september)

Films

The Most Assassinated Woman in the World
Deze Franse film speelt zich af in de jaren 30. Actrice Paula Maxa wordt tijdens de voorstelling waarin ze speelt meerdere keren gedood, vandaar de naam ‘The Most Assassinated Woman in the World’. Paula ontdekt dat ze wordt gevolgd door een stalker uit haar verleden. Vanaf 7 september te zien.

Sierra Burgess is a Loser
De onzekere Sierra is niet bepaald populair op school. Ze begint te chatten met een jongen en valt als een blok voor hem. Alleen denkt hij dat ze Veronica is, het populairste meisje op school. Om deze romance toch door te zetten, sluit ze een deal met haar. Dat kán haast niet goed gaan. Vanaf 7 september te zien.

On my Skin
Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van de Italiaanse Stefano Cucchi die in 2009 wordt opgepakt voor het bezit van een paar gram wiet. Een week later overlijdt de 31-jarige man op mysterieuze wijze in een ziekenhuis. De film laat de veelbesproken zaak rondom zijn dood zien. Vanaf 12 september te zien.

The Angel
Nog een waargebeurd verhaal. Ashraf Marwan, de schoonzoon van de Egyptische president Nasser en adviseur van zijn opvolger Sadat, besluit spion te worden voor Israël. Op deze manier weet hij allerlei cruciale informatie door te spelen die van grote invloed is voor de oorlog tussen Israël en Egypte. Leuk feitje: de hoofdrol wordt gespeeld door de Nederlandse acteur Marwan Kenzari. Vanaf 14 september te zien.

The Land of Steady Habits
Anders Hill zit in een sleur. Om die te doorbreken stopt hij met zijn baan in de financiële wereld en verlaat hij zijn vrouw. Ondanks zijn hoop op nieuwe levenslust komt hij juist in een zwart gat terecht. Hij voelt zich ellendig en verloren. Vanaf 14 september te zien.

Hold the Dark
Na de dood van drie kinderen in Alaska wordt duidelijk dat een roedel wolven zich schuilhoudt in de wildernis. Wanneer een 6-jarig jongetje vermist raakt, gaat een wolf-expert naar hem op zoek. Vanaf 28 september te zien.

Oude bekenden

Natuurlijk voegt Netflix ook weer een aantal filmklassiekers toe aan het aanbod:
– About a Boy (vanaf 1 september)
– Senna (vanaf 1 september)
– Apollo 13 (vanaf 1 september)
– The Ring (vanaf 1 september)
– Veel Marvel-films (vanaf 1 september)
– The Mummy, The Mummy Returns en The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (vanaf 1 september)
– Coco (vanaf 14 september)

Foto: Netflix

Reageer op dit artikel

Instagram