Leuke dingen doen

Deze Netflix series kun je in november volgen

De dagen worden korter en de nachten worden langer, voor sommige is dit vreselijk, maar wij kunnen maar aan één ding denken: Netflix!

Met een dampende kop thee onder een warm dekentje terwijl je favoriete serie aanstaat, héérlijk toch? Maar we snappen dat het soms lastig is om een nieuwe serie te vinden. Wij zien soms ook door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij voor jou de nieuwste series op een rijtje gezet.

The Sinner, seizoen 1
Deze psychologische thriller is onze nieuwste verslaving en het kijken zeker waard, op IMDb scoort de serie zelfs een 8,0! Cora (gespeeld door Jessica Biel) is een gelukkig getrouwde vrouw met twee kinderen, maar tijdens een dagje uit met haar gezin gaat ze door het lint. Ze vermoordt op klaarlichte dag een onbekende man, maar weet daarna niet waarom ze dit gedaan heeft. Een detective raakt geobsedeerd door haar zaak en gaat op zoek naar het motief achter haar gruwelijke daad. Langzaam maar zeker komen geheimen van Cora’s verleden boven water.

The Sinner is nu te zien op Netflix

Alias Grace, seizoen 1
Dit waargebeurde verhaal is gebaseerd op de historische roman van Margaret Atwood. Alias Grace vertelt het verhaal van Grace Marks, een arm meisje uit Ierland. Ze werkt als dienstmeisje wanneer ze in 1843 wordt veroordeeld voor de brute moorden op haar werkgevers. Grace zit inmiddels al 15 jaar in de gevangenis en lijdt aan geheugenverlies. Ze kan zich niets herinneren van de moorden. Een jonge dokter wilt haar graag helpen door haar geheugen terug te krijgen. Stukje bij beetje lukt dit. De vraag is: heeft ze de moorden gepleegd?

Alias Grace is nu te zien op Netflix

Teen Wolf seizoen, 6
Teen Wolf is een ontzettend populaire serie, vooral onder jongeren. Daarom konden we al vijf seizoenen lang van knappe weerwolven smullen. Jammer genoeg is seizoen 6 toch écht het laatste seizoen en moeten we hierna afkicken. Teen Wolf gaat over Scott McCall, wiens leven voorgoed verandert wanneer hij op een avond door een weerwolf wordt gebeten.

Teen wolf seizoen 6 is vanaf 18 november te zien bij Netflix

Godless seizoen, 1
Dit is dé nieuwe westernserie die je niet mag missen! Het verhaal volgt de schurken Frank Gates en Roy Goode. Eens zaten zij in dezelfde moordlustige bende. Sinds Roy uit de bende is gestapt, staan ze lijnrecht tegenover elkaar. Hun onderlinge strijd komt tot uitbarsting in het westerndorp La Belle. Dit dorpje lijkt op het eerste gezicht een doorsnee dorp, maar niets is wat het lijkt. Er wonen namelijk alleen maar vrouwen. De twee schurken komen er al snel achter dat ze deze dames niet moeten onderschatten…

Godless is vanaf 22 november te zien bij Netflix

Tekst: Annabel Velema

Foto: iStock

Reageer op dit artikel

fb_100000920079933_astrid.hekhuisjongsma

The sinner.
Ben na 1 aflevering al verslaafd.
Mooi hoor.

Beantwoorden

Instagram