Leuke dingen doen

Deze Netflix series kun je in januari volgen

Was het jouw goede voornemen om minder series te kijken? Klik dan nu weg, want wij hebben de allerleukste series voor je op een rijtje gezet.

Friends, alle seizoenen
Hier wachtten we op: alle tien (!) seizoenen van Friends zijn vanaf nu terug te zien op Netflix. Een stukje nostalgie voor de meeste onder ons. 

Friends is vanaf nu te zien op Netflix

Homeland, seizoen 6
Homeland is één van de populairste series van dit moment en dat komt omdat het een ontzettend spannende serie is. In seizoen 6 staan de Amerikaanse presidentsverkiezingen centraal. Wat er precies gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar het is duidelijk dat er een vrouwelijke president is. Dat zien we graag!

Homeland seizoen 6 is vanaf 16 januari te zien op Netflix

Black Lightning, seizoen 1
Deze nieuwe serie is gebaseerd op de stripboeken van DC Comics. We volgen Jefferson Pierce, negen jaar nadat hij gestopt is als de superheld genaamd Black Lightning. Zodra de stad wordt geteisterd door een gevaarlijke criminele bende, wordt hij gedwongen om opnieuw in de huid van Black Lightning te kruipen.

Het eerste seizoen van Black Lightning is vanaf 23 januarti te zien op Netflix

How To Get Away With Murder, seizoen 3
Trouwe kijkers weten het al, maar How To Get Away With Murder is een zenuwslopende serie. Je leeft mee met de personages en je wilt heel graag de moord oplossen. Je wordt altijd op een dwaalspoor gezet. Tot aan de laatste aflevering weet je dus niet wie het gedaan heeft. Een aanrader als je van thrillers houdt. 

How To Get Away With Murder seizoen 3 is vanaf 1 januari te zien op Netflix

The Blacklist, seizoen 4
In het derde seizoen leek het even alsof Liz vermoord was, maar zoals we gewend zijn van de Blacklist: niets was minder waar… Ze had haar eigen dood in scène gezet. Toen de slechterik Alexander Kirk de vader van Liz bleek te zijn, waren wij de weg even kwijt, want was Red niet de vader van Liz? Daarom moet Red zijn oude vriend zien te vinden. Maar de allerbelangrijkste vraag blijft natuurlijk: waar is Elizabeth Keen? Hopelijk wordt dit allemal duidelijk in seizoen 4.

The Blacklist seizoen 4 is vanaf 19 januari te zien op Netflix

Tekst: Annabel Velema

Reageer op dit artikel

Instagram