Nieuwe series en films op Netflix in oktober

Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Ook deze maand komen er heel wat nieuwe pareltjes op Netflix te staan. Horror, drama, waargebeurd, kortom: voor ieder wat wils.

Ook deze maand komen er heel wat nieuwe pareltjes op Netflix te staan. Horror, drama, waargebeurd, kortom: voor ieder wat wils.

Series

The Haunting of Hill House
Deze horrorserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shirley Jackson uit 1959. Vijf broers en zussen zijn opgegroeid in een (later beroemd) spookhuis in Amerika. Wanneer hun zusje zelfmoord pleegt, keren ze terug naar het huis. De serie heeft een Nederlands tintje, want niemand minder dan Michiel Huisman heeft een grote rol. Vanaf 12 oktober te zien.

 

Chilling Adventures of Sabrina
Ken je Sabrina the Teenage Witch nog? Deze serie was in de jaren ’90 een enorm succes. De serie is terug onder een nieuwe naam, maar nu véél spannender. Vanaf 26 oktober te zien.

 

Elité
Van deze Spaanse serie wordt veel verwacht. Nadat een aardbeving hun school verwoest worden drie tieners naar Las Encinas gestuurd; de meest exclusieve school van het land. Maar ze behoren niet tot de elite en al snel barst de strijd tussen de studenten los. Vanaf 5 oktober te zien.

 

ReMastered
In deze achtdelige documentaire duiken we in de muziekgeschiedenis van legendarische artiesten. De eerste aflevering gaat over Bob Marley. In de andere afleveringen zien we bijvoorbeeld Johnny Cash en Sam Cooke. Vanaf 12 oktober te zien.

 

Ook leuk: onze Netflix-tips van september

 

Van deze series is een nieuw seizoen te zien:
– The Good Place, seizoen 3 (vanaf 28 september iedere week een nieuwe aflevering)
– Riverdale, seizoen 3 (vanaf 11 oktober iedere week een nieuwe aflevering)
– Making a Murderer, seizoen 2 (vanaf 19 oktober)
– Daredevil, seizoen 3 (vanaf 19 oktober)

Films

Private Life
Deze dramafilm vertelt het verhaal van een stel dat geen kinderen kan krijgen. Ze zijn inmiddels veertigers, maar geven hun kinderwens nog niet op. Helemaal niet nu er steeds meer opties zijn om alsnog een kindje te krijgen. Vanaf 5 oktober te zien.

 

22 July
Op 22 juli 2011 pleegde Anders Breivik twee aanslagen in Noorwegen. Bij een bomaanslag in Oslo kwamen 8 mensen om het leven. Op het eiland Utøya vermoordde hij nog eens 69 mensen. 22 July volgt een van de overlevenden op het eiland: Viljar. Tijdens de rechtszaak tegen Breivik maakt hij gebruik van zijn spreekrecht. Vanaf 19 oktober te zien.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen