Leuke dingen doen

Bruidsjurken passen voor de lol: hier kan het

Voor de lol bruidsjurken passen? Het kan bij Let’s Play Bridezilla en Brides4fun.

Vond jij het vroeger al leuk om uren met vriendinnen voor de spiegel te tutten? Waarschijnlijk vinden jullie bruidsjurken passen dan ook helemaal geweldig. En je hoeft bij deze bedrijfjes niet eens aanstaande bruid te zijn.

Let’s Play Bridezilla (Winsum, Friesland)

Het bedrijf van Annemarie heeft voor iedereen een bruidsjurk. “Onze klanten komen puur voor de fun, maar zodra ik het gordijn open en de jurk geshowd wordt, schiet iedereen vol.”

Goed idee
“Ik heb vijf jaar in een bruidszaak gewerkt, waar ik als styliste de bruid hielp haar jurk uit te zoeken. Vaak nam zij een heel gevolg mee: haar moeder, schoonmoeder, zussen, vriendinnen… De meest uiteenlopende gezelschappen zaten er op de bank. Als ik dan met de bruid uit de paskamer kwam, kreeg ik vaak de vraag: ‘Ach, mag zij ook een jurk passen?’ Dat werd zo ontzettend vaak gevraagd, dat ik dacht: daar moeten we wat mee.”

Iedereen mooi
“De meest uiteenlopende groepjes willen trouwjurken komen passen. Vooral veel vriendinnenclubjes, zussen en collega’s. En mensen met een beperking. Dat komt door mijn tijd bij de bruidswinkel. Toen deed ik het zusje met Down ook weleens een jurk aan, omdat ik wist hoe leuk iemand dat vond. De oudste dame die we hebben gehad, was 86. Af en toe krijgen we aanvragen van homoseksuelen, transgenders, mannen die vrouw zijn geworden… Wij zijn er voor iedereen die puur voor de lol een keer een trouwjurk aan wil.”

Lijkt het je leuk om met vriendinnen bruidsjurken te passen? Neem een kijkje op Letsplaybridezilla.nl.

Brides4fun (Den Haag) 

Bruid of geen bruid: Daniëlle en Ilona snappen ook heel goed dat iedereen een keer een bruidsjurk wil passen. Daniëlle: “Waarom zou je alleen als aanstaande bruid een jurk passen? Het is leuk voor iedereen.”

Vooral voor de fun
Hun bedrijf Brides4fun bestaat pas sinds januari dit jaar en hun website staat al bomvol vrolijke vrouwen die stralen in een bruidsjurk. Tot 10 vrouwen per groep kunnen twee uur lang passen. Ilona en Daniëlle proberen alle bezoekers een zo’n leuk mogelijke dag te geven. Ilona: “In veel bruidsmodezaken staat het passen voorop. Bij ons het plezier.” Een leuke ervaring dus, als feestje of vrijgezellenfeest. Als aandenken krijg je een fotostrip mee naar huis.

Lijkt het je leuk om met vriendinnen bruidsjurken te passen? Neem een kijkje op Brides4fun.nl.

Foto: Brides4fun

Reageer op dit artikel

Anna B.

dat zou ik heel graag willen

Beantwoorden
Romé

Dat zou ik wel eens willen doen, maar dan wel in Den Haag natuurlijk ?

Beantwoorden
Angie

Superleuk!!!! In denhaag lekker om de hoek ☺️

Beantwoorden
M de laat

Dit kan ook bij bruidjes & meer in Rotterdam. Super leuke dames en top locatie, parkeren voor de deur.

Beantwoorden
Susanne

Ga naar http://www.trouwjurkpassenvoordelol.nl gelegen in Bussum, in het Gooi. Mooie luxe locatie met veel LOL!

Beantwoorden
Suus

Ja, ik ben ook geweest in Bussum bij Hilversum. Mooie entourage, veel jurken, leuke mensen, heeel veeeel lol. Zie http://www.trouwjurkpassenvoordelol.nl

Beantwoorden

Instagram