Korting

3 leuke steden om een weekendje bij te komen met een vriendin (en wij geven korting)

Het is toch heerlijk om een weekendje weg te gaan met je vriendin(nen)? Of met je moeder of zus? Lekker shoppen, terrasjes pakken of een fijn museum bezoeken. We zetten de leukste weekendjes weg op een rij mét Vriendin-korting.

Welke stad wil jij nog eens bezoeken? Reageer onderaan dit artikel.

Stad 1. Delft

Delft heeft alles voor een paar gezellige dagen weg. Bezoek Museum Prinsenhof, de Oude en NieuweKerk of het Vermeer Centrum Delft. Geniet van een rondvaart door de grachten of ga lekker shoppen in de sfeervolle binnenstad. Even uitwaaien op het strand? Kan ook, want Scheveningen ligt vlakbij. Of huur een fiets en ga eropuit in de omgeving van Midden-Delfland.

Bezoek Delft met Vriendin-korting
3 dagen voor € 94,- p.p. 

Je verblijft in Hampshire Hotel-Delft Centre, op vijf minuten lopen van het centrum.

Meer info & reserveren

Stad 2. Groningen

Voordelig weekendje weg in Groningen

Ontdek de mooie stad meteen rondvaart door de grachten,verwonder je in het kleurrijke Groninger Museum en bezoek’s avonds laat het Lauwersmeer:een van de laatste plekken in ons land waar het nog echt donker wordt en je dus een heldere sterrenhemel kunt zien.

Bezoek Groningen met Vriendin-korting
3 dagen v.a. € 74,50 p.p.

Het Martini Hotel*** staat midden in Groningen en bevindt zich in een eeuwenoud pand. In het restauranthotel WEEVA eet je de heerlijkste streekgerechten. In het Grand Café staat ’s ochtends een ontbijtbuffet klaar, met vers brood van de bakker. In het café genietje bij de open haard of aan de stamtafel van een borreltje: even bijkomen van een lekker dagje struinen door Groningen!

Meer info & reserveren

Stad 3: Arnhem 

De omgeving van Arnhem is heerlijk om in te wandelen of fietsen. Je kijkt je ogen uit in natuurgebied de Posbank en de kastelen Rosendael en Middachten. Iets meer reuring? Bezoek een evenement in het Gelredome of shop till you drop in de sfeervolle binnenstad van Arnhem. Plof daarna neer op een van de terrasjes op de sfeervolle Korenmarkt.
Bezoek Arnhem met Vriendin-korting
3 dagen voor € 75,- p.p.p.a

Postillion Hotel Arnhem staat aan de rand van de stad. Het hotel heeft van alles te bieden. Als je kiest voor een comfortkamer, geniet je van de luxe van een Nespresso-apparaat. Bovendien liggen er een badjas en stapel glossy tijdschriften voor je klaar. Je eet heerlijk in het hotel restaurant, neemt nog een afzakkertje in de bar en dan is het dromen over alle leuke dingen van de volgende dag…

Meer info & reserveren 

Meer leuke reis aanbiedingen vind je op Vriendin.nl/reizen

Reageer op dit artikel