Kom in actie tegen de vakantiekilootjes

Aan het begin van de zomer waren we nog strak en fit, maar na die overheerlijke barbecueavondjes en pasta’s, croissants of schnitzels op de vakantiebestemming zijn er stiekem toch weer wat kilootjes bijgekomen. Tijd voor actie dus!

Aan het begin van de zomer waren we nog strak en fit, maar na die overheerlijke barbecueavondjes en pasta’s, croissants of schnitzels op de vakantiebestemming zijn er stiekem toch weer wat kilootjes bijgekomen. Tijd voor actie dus!

Kies de sport die bij jou past
Een gezonde(re) levensstijl wil je graag lang vasthouden, het is zonde om na een paar weken de hardloopschoenen/tennisracket/ hockeystick/yogabroek alweer aan de wilgen te hangen. Daarom is het belangrijk dat je voor een sport of activiteit kiest die goed bij je past: de een speelt liever in een team, de ander rent graag in haar eentje een rondje door het dichtstbijzijnde park. Vind je het moeilijk om een sport te kiezen? Neem dan eens een proeflesje bij de sportschool of ga mee naar de club waar een vriendin al lid is. Dit zijn dé manieren om jouw nieuwe sportieve hobby te ontdekken.

De juiste outfit
Wat weet vrouwen altijd frisse energie te geven? Juist ja, mooie kleding! Daarom is een hippe sportoutfit een must. Ga als je jouw nieuwe sport hebt gevonden op zoek naar een leuke outfit die niet alleen comfortabel zit, maar die je ook echt graag aantrekt. Zodra jij je mooi voelt in je sportkleding, ga je met meer plezier naar de sportschool.

 

 

 

 

 

Keller Sports heeft een groot assortiment als het aankomt op sportkleding. Deze shop richt zich vooral op tennis, hardlopen en fitness en heeft zelfs een aantal experts die jou kunnen helpen met de zoektocht naar de juiste sportartikelen. Met de Keller Sports kortingscode ontvang je ook nog eens 15% korting op die artikelen.

Keller Sports kortingscode
De kortingscode van Keller Sports geeft 15% korting op jouw bestelling in de webshop. Welke sport je ook kiest en voor welke outfit je ook gaat, de code is op het hele assortiment geldig. Je vult hem in tijdens het bestelproces en de korting wordt voor jou berekend. Daarna is het even wachten op de postbode, maar vervolgens kun jij meteen in actie komen tegen die overtollige vakantiekilootjes. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *