Horoscoop

Datum: 28-05-2020

Ram21 maart t/m 19 april

Laat je niet van je plannen afbrengen. Maak van bedreigingen nieuwe kansen door open te staan voor veranderingen. Weet wat jij waard bent en wat jij wilt. Dat is beslist de moeite waard.

Stier20 april t/m 20 mei

Het ergste heb jij al gehad en je bent goed op weg. Schrik dus maar niet meer terug als er een paar kleine tegenslagen optreden. Dat hoort bij het leerproces. Gewoon doorzetten.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Je krijgt vandaag een heftige discussie. Om het niet uit de hand te laten lopen is het verstandig een persoon te vinden die objectief tegen het probleem kan aankijken.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Je hebt al enige tijd problemen met iemand in je familie, vrienden- of kennissenkring. Neem vandaag contact op en maak een afspraak om de zaak te bespreken. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal blij zijn als jij het initiatief neemt.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Jij bent overtuigd van je gelijk. Bovendien ben je vast besloten anderen te overtuigen van je gelijk, ten koste van… Pas op dat je je niet in de vingers snijdt.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Vandaag lukt het jou om op een positieve manier in de belangstelling te staan. Het is natuurlijk te verwachten dat je dat geen windeieren zal leggen.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Je partner krijgt vandaag onverbloemd jouw mening te horen. Dat komt hard aan, veel harder dan je denkt. Het zou verstandig zijn je mening iets mooier te verpakken.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Je hebt het gevoel dat je heen en weer wordt geslingerd. Het een of het ander? Maak een keuze en schep daarmee duidelijkheid voor jezelf en voor je omgeving.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Een tussendoortje is natuurlijk heel lekker en opwindend. Je moet er echter van uitgaan dat de tegenstellingen die jij nu al merkt niet te overbruggen zijn. Geniet zolang het duurt en wees voorzichtig.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Je bent vermoeid en nauwelijks nog vooruit te branden. Daar zul je je actief tegen moeten verzetten. Je wordt anders een onderuitgezakte oude taart. Kom in actie, het leven is toch al veel te kort en jij wilt nu al stoppen met leven?

Waterman20 januari t/m 18 februari

Jij denkt dat je vandaag een rustig dagje hebt? Mooi van niet! Juist vandaag wil iedereen graag jouw mening en raad horen. Geeft niets, je zult je trots en voldaan voelen aan het einde van de dag.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Jij bent op het jagerspad. Je wilt verveling voorkomen en daarom flirt je met iedereen die daar ook maar een beetje voor in aanmerking komt. Pas op dat je geen spijt krijgt van je oppervlakkige houding.