horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 08-05-2021

Ram21 maart t/m 19 april

Pak vandaag de telefoon en bel die ene persoon op waarmee jij al zo lang overhoop ligt. Je zult zien dat hij of zij bijzonder blij zal zijn. Het is toch zonde van die fijne vriendschap die je had.

Stier20 april t/m 20 mei

Je voelsprieten werken uitstekend vandaag. Je weet precies wat de mensen om je heen voelen en willen. Maak daar gebruik van, niet uit eigenbelang maar om je geliefden dat te geven wat ze nodig hebben.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Vriendschappen zijn belangrijk in het leven. Denk daaraan vandaag, als je keuzes maakt en prioriteiten moet stellen.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Ook al ben je nog zo ongeduldig, leg je nog niet vast. Er is nog te veel in beweging om nu al een beslissing te nemen.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Je bent zelfbewust. Dat mag je anderen rustig laten merken. Het zal je helpen je plannen te presenteren en te realiseren. Men zal jou niets meer in de weg leggen.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Zorg voor een harmonische stemming vandaag. Ruzie en onenigheid zijn niet de dingen die voor jou vandaag van belang zijn. Zorg voor ontspanning dat is broodnodig.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Je bent in de gelegenheid nieuwe mensen te leren kennen. Dat bevalt je heel goed, je weet het gezelschap van sympathieke mensen immers op waarde te schatten. Een paar ontspannen dagen dus.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Jouw enthousiasme lijkt geen grenzen te kennen. Misschien is het toch verstandig je enthousiasme iets gedoseerder te uiten. Niet iedereen kan zo snel aan de nieuwe ideeën en plannen wennen als jij.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Het is beter als je je niet met andermans zaken bemoeit. Laat anderen hun eigen problemen liever op hun eigen manier oplossen. Ook al denk je dat je het beter weet en zelfs als je het beter weet…

Steenbok22 december t/m 19 januari

Jij bent goed voorbereid op de gebeurtenissen die gaan komen. Je gasten zullen zeker onder de indruk zijn. Zorg dat je flexibel blijft denken, zodat je kunt inspelen op onverwachte veranderingen.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Jij bereikt vandaag dingen waar je niet over durfde te dromen. Deuren worden geopend waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Maak er gebruik van, dit is een succesvolle dag.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Iemand die je aan het hart ligt heeft hulp nodig. Zijn/haar dankbaarheid zal groot zijn als je besluit hem/haar te helpen. Maar de goede daad op zich, is voor jou de eigenlijke beloning.