horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 20-04-2021

Ram21 maart t/m 19 april

Fouten zijn er om gemaakt te worden en om er van te leren. Dat zeg je altijd tegen anderen als ze iets fout doen. Waarom zeg je dat dan nu niet tegen jezelf? Wees toch niet zo streng voor jezelf.

Stier20 april t/m 20 mei

Je gaat samenwerken, maar wil jij dat werkelijk? Heb jij echt een gemeenschappelijk doel? Bepaal eerst of je niet sneller alleen je doelen kunt nastreven of dat deze samenwerking echt iets oplevert.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel. Doe geen dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen, daar krijg jij gegarandeerd spijt van.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Je vindt jezelf pas als je ook anderen durft te vinden. Toon jezelf aan je vrienden en daardoor aan jezelf.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Wat jij klaarspeelt is niet niks. En dat is alles te danken aan je persoonlijkheid. Dat is ook wat de mensen in je omgeving zien en daarvoor word jij zeer gerespecteerd.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Als jij de dag begint met het afwerken van alle dagelijkse beslommeringen en het afhandelen van de nodige praktische zaken, heb je aan het einde van de dag nog wat vrije tijd om te genieten van een gezellig etentje.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Probeer je eisen omtrent een mogelijke nieuwe partner iets terug te brengen. Daardoor sta je veel opener voor anderen en ontdek je misschien eigenschappen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Dat gesprek van vandaag moet je zeer goed voorbereiden. Je moet weten wat je wilt en wat je vandaag wilt bereiken. Zet je doelen niet te hoog maar realistisch. Een goed gesprek nu, leidt tot een goed vervolggesprek.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Natuurlijk weet je alles al, maar dat wist je al. Luister ook eens naar anderen en overweeg je eigen standpunten. De waarheid hangt immers af van het gekozen perspectief. Dat wist je toch allang!

Steenbok22 december t/m 19 januari

Jouw bijzonder sterke wilskracht stelt je in staat op het juiste moment de juiste beslissing te nemen en om doorzettingsvermogen te tonen. Dat zal invloed hebben op de rest van je leven.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Vandaag krijg jij de kans een mooie nieuwe vriendschap te verdienen. Je moet je daar echter wel voor openstellen. Een open en eerlijk gesprek zal jouw kijk op het leven voorgoed veranderen.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Vandaag is een dagje om eens lekker rustig aan te doen. Geen moeilijke dingen, gewoon ontspannen met je partner genieten van het leven en van elkaar. Morgen kun je de hele wereld weer aan.