horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 04-12-2020

Ram21 maart t/m 19 april

Vandaag wikkel jij met een paar vriendelijke woordjes iedereen om jouw vinger. Jij krijgt dan ook probleemloos alles gedaan wat je wilt.

Stier20 april t/m 20 mei

Onverwachtse gebeurtenissen doen een aanslag op je geduld en jouw uithoudingsvermogen. Deze situatie vergt al jouw organisatietalent om zonder kleerscheuren tot een goed einde te komen.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Je doet goede zaken de laatste tijd. Jouw prettige stem en toon doen het goed bij de klanten. Pas op dat je de toon wel zakelijk houdt. Een flirt doet jou wel goed maar je partner en je zaken lijden er onder.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Jij voelt je aangetrokken tot het mysterieuze en je gedraagt je graag een beetje geheimzinnig. Misschien is het een goed idee om vandaag eens lekker een spionageverhaal te lezen.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Als jij gelooft wat je zegt, kan er vandaag niets misgaan. Je bent vandaag zeer overtuigend en daar kunnen lang lopende (liefdes-) relaties uit voortkomen.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Er is een ontmoeting georganiseerd, gewoon voor de gezelligheid. Je wilt niet gaan, maar het is goed voor jou om nieuwe mensen te leren kennen.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Je moet samenwerken maar er broeit van alles onder de oppervlakte. Dat gaat zo niet lukken. Zorg ervoor dat de dingen worden uitgesproken. Dat is aan jou toch wel toevertrouwd?

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Wees eens wat minder zelfkritisch. Nobody is perfect! Dat geldt echt niet alleen voor jou. De tekortkomingen van anderen kun je toch ook accepteren? Waarom dan niet die van jezelf?

Boogschutter22 november t/m 21 december

Er komen veel nieuwe en vooral leuke dingen op jou af. Dit kun je merken op allerlei gebieden. Je krijgt de mogelijkheid je levenswijze te veranderen. Je lijkt een nieuwe fase van je leven in te gaan en dat is reuze spannend.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Je bent de laatste tijd innerlijk erg onrustig. Om je emotionele evenwicht weer te herstellen zul je echt even wat tijd voor jezelf moeten nemen. Zorg voor een pauze, dit is echt belangrijker.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Vandaag staat niets jou in de weg. Je zult alle hindernissen uit de weg ruimen. Financieel is alles prima op orde, maar ook in de relatiesfeer loopt alles zoals het hoort. Zo zou het eigenlijk altijd moeten zijn.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Jij bezit bepaalde kennis die men hard nodig heeft. Laat die uitnodiging om te helpen niet schieten. Het zal je misschien niet direct wat opleveren, maar dat komt zeker.