Horoscoop

Datum: 12-08-2020

Ram21 maart t/m 19 april

Het is geen harmonische periode in jouw privé-leven. Je kunt al ruzie krijgen over de simpelste onderwerpen en je begrijpt zelf niet eens waarom je zo koppig aan je mening blijft vasthouden.

Stier20 april t/m 20 mei

Jij bent toe aan een reisje. Wisseling van omgeving zal je heel goed doen. Probeer toe te geven aan dit verlangen, ook al zal de praktische uitvoering wel wat voeten in de aarde hebben.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Jij wordt vandaag verrast met een fantastisch ervaring. Iemand waar je veel omgeeft heeft zich erg uitgesloofd voor jou. Die genegenheid is blijkbaar wederzijds.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Het wordt eens tijd om alle lang gekoesterde illusies de deur uit te werken. Dat is moeilijk, toegegeven, maar het resultaat mag er zijn.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Vraag eerst de raad van een goede vriend(in), voordat je begint met de uitvoering van je plannen. Je kunt belangrijke informatie verkrijgen.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Jij gaat een drukke tijd tegemoet. Je gezin eist meer aandacht van jou, maar ook je werkzaamheden eisen meer aandacht. Terwijl jij eigenlijk wat meer tijd voor jezelf wilde hebben.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Waarschuwing: Als jij je overwerkt voelt moet je beslist meteen rust nemen, voordat de stress je eronder krijgt. Rust, rust en nog eens rust. Neem je lichamelijke signalen serieus.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Jouw energie is vandaag prima in orde. Je kunt meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Een goede opsteker voor je zelfvertrouwen en dat is altijd mooi meegenomen.

Boogschutter22 november t/m 21 december

In de werksfeer kunnen problemen ontstaan, terwijl in jouw privé-leven juist een rustige fase aanbreekt. Dat houdt elkaar mooi in evenwicht. Zorg echter dat je niet zo druk bent met het een dat je vergeet van het ander te genieten.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Je moet nodig weer actief worden. Sport kan daarbij een goede uitkomst bieden. Neem zelf initiatief en begin. Wacht niet tot een vriend of vriendin eindelijk mee wil, dan wordt het toch niets.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Geen woorden maar daden. Vertel niet alleen aan je geliefde hoeveel je van hem of haar houdt, maar toon dat ook. Het zijn vaak de kleine dingetjes die meer zeggen dan duizend woorden.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Jij bent lichamelijk in zeer goede conditie. Juist daarom is het verstandig om vandaag nog te starten met je plannen om weer te gaan sporten. Het zal je heel erg goed doen.