horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 22-05-2022

Ram21 maart t/m 19 april

Het is zaak die beslissing eindelijk te nemen. Jij kunt beter iets doen dan niets doen. Houd zelf de touwtjes in handen, dan kun je blijven bijsturen als blijkt dat je niet de juiste beslissing hebt genomen.

Stier20 april t/m 20 mei

Het is geen goede tijd om je buiten de begaanbare paden te begeven. Ook al voel jij het misschien anders, uitspattingen kun je beter een tijdje uitstellen.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Jij hebt het even helemaal gehad? Als jij je de laatste tijd zo druk hebt gemaakt, moet je nu even een pauze nemen. De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Blijf niet roerloos zitten, maar toon initiatieven. Eventuele geschillen kunnen zo vandaag gunstig worden afgesloten.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Je ontmoet vandaag iemand die je graag mag. Uiteraard wil jij op je best overkomen. Daar hoef jij je echter geen zorgen over te maken, je afspraakje heeft dezelfde roze bril op.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Jij hebt moeite je verplichtingen na te komen, ook al zijn het zelf opgelegde verplichtingen. Waarom ga je niet samen met iemand anders aan de slag? Dat lost in ieder geval het probleem van de zelfdiscipline op.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Er gaat het één en ander mis vandaag en daarvan geef jij iedereen de schuld behalve jezelf. Ra, ra, hoe kan het dat iedereen ruzie met je zoekt vandaag? Het is tijd om je ogen open te doen en ook eens naar jezelf te kijken.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Jij vindt toch dat je van een bepaald onderwerp zeer veel afweet? Dan moet jij je vandaag ook niet op de achtergrond houden, maar je kennis en inzicht delen met andere mensen die dat goed kunnen gebruiken.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Je bent teleurgesteld in een goede vriend en dat verandert jouw houding tegenover hem of haar. Dat is niet vreemd en waarschijnlijk zelfs noodzakelijk. Laat de vriendschap echter niet te snel verloren gaan.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Jij twijfelt? Een leuke dag om het lot te tarten. Neem een beslissing en doe dan precies het tegenovergestelde. Je zult versteld staan van het resultaat.

Waterman20 januari t/m 18 februari

De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Geef de moed niet op, blijf stug doorgaan. Je doel lijkt nu misschien heel ver weg of zelfs onhaalbaar, met wat extra aandacht heb jij de boel zo weer op de rit. Dan ben je blij dat je hebt doorgezet.