horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 30-11-2021

Ram21 maart t/m 19 april

Als het leven te eentonig wordt, laat jij je fantasie de vrije loop. Dat doet je al je hele leven, maar niet zo erg als de laatste tijd. Pas op dat je realiteit en dromen niet verwart, want dan gaat het fout.

Stier20 april t/m 20 mei

Wees niet bang om je intuïtie te gebruiken. Sommige dingen kunnen niet rationeel worden verklaard. Dat wil echter nog niet zeggen dat ze niet waar zijn. Jouw gevoel is jouw waarheid.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Als de materiële kant van het leven wat tegenvalt, laat je daardoor dan niet deprimeren. Jij bent creatief genoeg om een geschikte oplossing te vinden.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Jij wist van tevoren wat de consequenties zouden zijn. Nu moet je deze ook accepteren. Als je spijt hebt, geef dat dan toe en leer van je fouten.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Jij hebt de neiging om te vluchten voor het leven van alle dag. Je reist misschien ergens heen of blijft voor een dagje in bed liggen. Voor vandaag toegestaan, maar dan weer “back to reality”.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Vandaag kun jij een financieel voordeeltje verdienen. Daarvoor hoef je slechts je ogen en oren open te houden en op het juiste moment toe te happen. Wat een mazzel!

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Je hebt het gevoel dat alles misloopt. Waarom toch? Kijk nu eens van een afstandje naar je situatie. Dat is toch helemaal niet gek? Wees realistisch en probeer alles in de juiste verhoudingen te blijven zien. Dan verandert dat gevoel absoluut.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Krijg jij altijd de moeilijke gevallen in je schoenen geschoven? Dat is een heel groot compliment. Je bent zeer competent en dat laat men op deze manier blijken. Niet altijd even leuk misschien, maar het is wel een uitdaging.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Door emotionele spanningen ben jij enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Jouw helderheid van geest mag er zijn vandaag. Je maakt indruk op een aantal mensen die je zouden kunnen steunen bij de uitvoering van je plannen. Dat is wat je nodig hebt: iemand die in jouw plannen gelooft.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Voorzichtigheid is noodzakelijk als het gaat om familiecontacten. Een ruzie hangt in de lucht en dat is iets dat jij vandaag helemaal niet kunt gebruiken. Je wilt en zoekt juist de steun van je familie.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Je bent een echt feestbeest aan het worden. Je vrienden bezorgen je veel afleiding, maar is dat wel wat jij nodig hebt? Heb jij eigenlijk niet al jouw tijd en aandacht voor iets anders nodig?