horoscoop

Daghoroscoop

Datum: 13-06-2021

Ram21 maart t/m 19 april

Als jij iets gedaan wilt hebben, zul je daar om moeten vragen. Het komt niet vanzelf. Jij zult bovendien met goede argumenten moeten komen, om je plannen daadwerkelijk gedaan te krijgen.

Stier20 april t/m 20 mei

Jouw drang naar vrijheid is enorm. Je geeft wellicht alles eraan om een wereldreis te maken. Reageer je niet zo extreem, dan neem je misschien toch een lange vakantie, helemaal alleen.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Vandaag win jij iedereen voor jou. Je kunt iedereen voor je karretje spannen en daarmee misschien wel een van je dromen realiseren.

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Als jij je werkzaamheden echt goed wilt afronden zul je geduld moeten hebben. Er moeten beslissingen worden genomen waar de tijd nog niet rijp voor is. Maar het gaat je lukken.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Jij kunt beter niet al te veel verwachten vandaag. Het is geen pechdag vandaag, maar zeker ook niet je geluksdag. Voorkom teleurstelling door realistisch te blijven.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Spanningen hopen zich op. Zorg ervoor dat jij die kwijt raakt. Dat lukt alleen door de problemen tot op de bodem te onderzoeken en bloot te leggen. Succes!

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Jij moet ook de gewone en saaie dingen in het leven de nodige aandacht schenken. Doe dat maar gelijk vandaag, misschien valt het allemaal wel reuze mee en voldoening geeft het in ieder geval.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Je hebt een glashelder doel voor ogen. Je moet alleen jouw argumenten op de juiste manier brengen en inzetten om de benodigde medewerking van anderen te verkrijgen. Maar dan kan niets jou meer van jouw doel afhouden.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Jij wilt iemand bedanken, maar weet niet wat je zult geven. Toon jouw diepste zelf aan deze persoon, toon jezelf, geef jezelf. Dat is het mooiste geschenk.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Het ziet er op het moment niet allemaal zo rooskleurig uit. Je moet je echter niet laten ontmoedigen. Als je vecht voor datgene wat je werkelijk wilt, dan zul je als overwinnaar uit de bus komen.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Iemand waar je veel van houdt maakt een, in jouw ogen, onvergefelijke fout. Je bent totaal uit het veld geslagen. Blijf open en eerlijk tegenover hem/haar en blijf praten, hoe moeilijk dat ook is.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, carrièrekansen die groter zijn dan je ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat je wilt en wat je niet wilt.