Horoscoop

Datum: 24-05-2020

Ram21 maart t/m 19 april

Jij wilt iets bereiken, maar alleen sta jij niet sterk genoeg. Zoek een partner met complementaire competentie, iemand die jou aan kan vullen. Samen kun je er een groot succes van maken.

Stier20 april t/m 20 mei

Er komen kansen aan die je werkelijk niet mag laten schieten. Doe je dat wel dan krijg jij daar beslist spijt van. Er is wellicht een beetje moed voor nodig, maar het levert ook veel op.

Tweelingen21 mei t/m 20 juni

Je kunt beter spijt krijgen van iets dat je verkeerd hebt gedaan maar in ieder geval wel hebt gedaan, dan van iets dat jij niet hebt gedaan maar beter wel had kunnen doen. Dus: Aan de slag!

Kreeft21 juni t/m 22 juli

Probeer vandaag eens extra goed te luisteren naar anderen en verander niet te snel van onderwerp. Misschien levert die strategie jou vandaag een interessant gesprek op.

Leeuw23 juli t/m 22 augustus

Jij hebt voldoende slaap nodig dat weet je toch? Vandaag heb je extra slaap nodig na die drukke dagen. Ga maar eens vroeg naar bed vanavond.

Maagd23 augustus t/m 22 september

Een ware uitdaging ligt voor je klaar. Als je zeer diplomatiek te werk gaat, kun je iets gedaan krijgen waar jij heel veel plezier van zult hebben. Maar het zal niet makkelijk zijn.

Weegschaal23 september t/m 22 oktober

Je denkt aan hoe jouw relatie in het begin was en dat maakt je ontevreden. De verliefdheid maakt als het goed is plaats voor iets nog mooiers en iets diepers: echte liefde.

Schorpioen23 oktober t/m 21 november

Jij beschikt vandaag over de optimale uitgangspositie om je doel te bereiken. Zowel in de school- of beroepssfeer als in de relatie kun je veel bereiken. Dus ga ervoor vandaag.

Boogschutter22 november t/m 21 december

Je brengt je standpunt met zoveel vuur en overgave, terwijl je eigenlijk zelf nog niet weet wat je wilt. Moet dat nou? Zo bestaat de kans dat je de oplossingen van anderen van tevoren de kop indrukt en daarmee wellicht je eigen geluk.

Steenbok22 december t/m 19 januari

Je hebt vandaag groot geluk. En dan is het wel zo fair om anderen daar (een beetje) in mee te laten delen. Er zullen altijd mensen zijn die die hulp nog beter kunnen gebruiken dan jij. En ook zij zullen er, net als jij, heel blij mee zijn.

Waterman20 januari t/m 18 februari

Je komt tot de ontdekking dat jouw opgave veel meer inhoud heeft dan je oorspronkelijk dacht. Dat komt goed uit, zo kun jij je talenten volop tot ontplooiing brengen en daar ben je aan toe.

Vissen19 februari t/m 20 maart

Je krijgt meer evenwicht in je leven en dat is op alle fronten goed te merken. In je relatie zul je je gevoelens beter kunnen tonen en dat brengt jullie beide een heel stuk dichter naar elkaar toe.