Placeholder

Bruisend het voorjaar in (dag 6)

Webredacteur Melissa volgt de Lentekuur van A. Vogel. Deze kuur duurt zeven dagen. Melissa vertelt hoe zij de Lentekuur ervaart. Wil je deze kuur ook volgen? Schrijf je in!

Webredacteur Melissa volgt de Lentekuur van A. Vogel. Deze kuur duurt zeven dagen. Melissa vertelt hoe zij de Lentekuur ervaart. Wil je deze kuur ook volgen? Schrijf je in!

Dag 6
Deze lunch houd ik erin

Ik heb niet altijd tijd om een uitgebreide lunch klaar te maken. Maargoed, die saaie bruine boterhammen ben ik eigenlijk goed zat. Daarom viel het bovenstaande broodje met avocado, tomaat en ei bij mij goed in de smaak. Het was zo klaargemaakt en vet lekker! Vet? Ja, vet! Avocado is namelijk rijk aan onverzadigde vetten. En nee, onverzadigde vetten en verzadigde vetten zijn helemaal niet slecht voor je. Ze zijn nodig voor brandstof en bescherming. Transvetten zijn wel slecht voor je. Deze zitten vooral in industrieel bewerkte producten (koekjes, cakejes, chips, zoutjes, etc). In de Lentekuur leerde ik dus eigenlijk heel simpel welke vetten wel goed voor mij zijn. Wil je ook op een gemakkelijke manier leren wat wel of niet gezond voor je is? Klik hieronder door om je ook in te schrijven voor de Lentekuur.

Mijn tip van de dag
Heb je echt geen idee wat eigenlijk goed voor je is en zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je niet gek maken en houd je vast aan de volgende regel: eet zo natuurlijk mogelijk (dus onbewerkte producten), met zo veel mogelijk kleur. Dan ga je absoluut de goede kant op! 


Over de A. Vogel Lentekuur
Tijdens de Lentekuur eet je gezond, lekker én gemakkelijk. Een goede manier om eventueel wat winterkilo’s kwijt te raken. De Lentekuur helpt je op weg naar een gezonder eetpatroon dat je ook na het weekje kuren zelf kan voortzetten. Tijdens de Lentekuur ontvang je elke dag een mail met de lekkerste recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Allemaal heerlijke, gezonde en gevarieerde recepten.

Wil jij de Lentekuur van A. Vogel ook volgen? Dat kan: meer informatie.