zelfbruiners

Dé 5 beste zelfbruiners voor een zonnige gloed op je gezicht

Na een lange winter kan een beetje kleur in je gezicht geen kwaad, toch? Met deze 5 beste zelfbruiners creëer je een prachtige, zongebruinde look. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer. Lees verder om te ontdekken welke zelfbruiner het beste bij jou past en geef je gezicht een stralende gloed!

Waarop letten als je een zelfbruiner gebruikt?

Wil je een egale en natuurlijke teint creëren zonder de schadelijke effecten van de zon? Dan is een zelfbruiner voor het gezicht een uitstekende optie. Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je zelfbruinende product haalt, is het belangrijk om op de volgende punten te letten:

  • Scrub van tevoren je gezicht om dode huidcellen te verwijderen en een egale basis te creëren.
  • Breng het product gelijkmatig aan met een tanninghandschoen of een beautyblender.
  • Vermijd het gebied rond de ogen en de wenkbrauwen.
  • Laat het product goed drogen voordat je make-up aanbrengt of naar bed gaat.
  • Herhaal het proces om de gewenste kleurintensiteit te bereiken, maar zorg ervoor dat je het product niet te vaak aanbrengt om een onnatuurlijk resultaat te voorkomen.

5 beste zelfbruiners

1. Collistar Magic Drops Zelfbruiner Medium

Als je op zoek bent naar een intense, stralende bruining zonder het risico op vlekken, dan is de Collistar Magic Drops Zelfbruiner echt iets voor jou. In minder dan een uur ontwikkelt zich een mooie bruine teint op de huid. Deze magische ‘zonneconcentraat’ bevat hydraterende en anti-aging eigenschappen die de huid omhullen met een onzichtbaar laagje, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt. Het is zeer eenvoudig aan te brengen en wordt direct opgenomen door de huid. Een perfecte oplossing voor een natuurlijk ogende en egale teint!

2. Curasano Spraytan Express Tanning Spray

Geen tijd om te zonnen? Met de Curasano Spraytan Express Tanning Spray creëer je binnen één minuut een mooie egale tint zonder strepen of vlekken. Deze natuurlijke spray is speciaal ontwikkeld om op een snelle en veilige manier egaal bruin te worden zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Het resultaat is direct zichtbaar en de huid blijft mooi egaal bruin. Kortom, een perfecte oplossing voor een mooie, natuurlijke teint zonder tijd te verspillen.

3. Biodermal Zelfbruiner – Zelfbruinende lotion

Op zoek naar een natuurlijke, zomerse gloed voor lichaam en gezicht? Dan is de Biodermal Sun Kissed zelfbruinende lotion een goede keuze. Met een geleidelijk zelfbruinend effect is deze lotion geschikt voor lichte tot medium huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt. De lotion zorgt voor intensieve hydratatie tot diep in de huid. De lichte formule met een aangename geur brengt gemakkelijk aan en trekt snel in, waardoor je binnen korte tijd kunt genieten van een stralende teint.

4. Clarins Radiance-plus Golden Glow Booster

Wil je graag een subtiel zongebruind lichaam zonder vlekken? Meng dan enkele druppels van de Radiance-Plus Golden Glow Booster for Body met jouw gebruikelijke lichaamsverzorging. Deze zelfbruiner past zich al na een paar uur aan alle huidtinten aan en beschermt en verzacht tegelijkertijd de huid. Met deze simpele handeling creëer je een natuurlijke en egale teint zonder enige moeite. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een mooie en gezonde gloed!

5. Minetan – Rose Illuminating Facial Tan Mist

Geef je gezicht een stralende gloed met de Rose Illuminating Facial Tan Mist. Deze mist met verzachtende eigenschappen van rozenwater biedt krachtige hydratatie en zorgt voor een natuurlijke en langhoudende bruining. Ideaal om dagelijks te gebruiken als onderdeel van je huidverzorgingsroutine. De mist bouwt een prachtige gouden gloed op en geeft een stralend en gehydrateerd resultaat. Kortom, een perfecte oplossing voor een mooie, natuurlijke teint op het gezicht!

Lees ook: Bruine benen zonder de zon(nebank)

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker

100 ml