Geen categorie

Winnares verhalenwedstrijd bekend!

In samenwerking met Uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde Vriendin vorig jaar een verhalenwedstrijd. Tientallen schrijvers zonden hun feelgoodmanuscript in. Het verhaal van Aline van Wijnen stak er met kop en schouders bovenuit.

Haar roman Halsoverkop is door de jury beoordeeld als vlot, vrolijk en verrassend. Gister tekende zij bij Uitgeverij Zomer & Keuning het contract onder toeziend oog van Vriendin’s hoofdredacteur Sandera Krol. Deze zomer ligt Halsoverkop in de (web)winkels.

Over Aline
Aline is een boekenwurm, net als de hoofdpersoon van haar debuutroman. Sinds een paar jaar schrijft zij ook zelf. Daarnaast yogaat Aline graag en werkt als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen.

Over Halsoverkop 
Dertiger Nicole van Klaveren heeft op alle punten van de serieuze volwassenheid gefaald. Haar relatie is mislukt en ze heeft haar opleiding niet afgemaakt. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen. Dan ontmoet ze een man die op haar lunchplek zit te lezen. In een goed boek nog wel. Ze wordt halsoverkop verliefd, maar is hij de ware?

Halsoverkop, Aline van Wijnen, € 10,-, Uitgeverij Zomer & Keuning  

 

Reageer op dit artikel

Marina57

Leuk verheug me nu al op het boek. Zal het zeker gaan lezen. Want ook ik ben een boekenwurm.;)

Beantwoorden

Instagram