Geen categorie

Wereld Aids Dag

Vandaag is het Wereld Aids Dag. Overal in de wereld wordt er extra aandacht besteed aan de strijd tegen Aids. Ook in Nederland dragen we ons steentje bij.

Heb jij het verhaal van Nienke gelezen in Vriendin 48? Al tien jaar lang leeft zij met hiv, en zij is helaas niet de enige. Over de hele wereld zijn mensen die met deze vreselijke ziekte te kampen hebben. Vandaag staan we extra stil bij deze mensen en proberen we samen toe te werken naar een wereld zonder Aids.

Het meest bekende evenement dat in Nederland op Wereld Aids Dag wordt georganiseerd, is het Dance4life event. Dit jaar staan er in Ahoy!Rotterdam weer allerlei artiesten te trappelen om een show weg te geven. Uiteraard zal ook de jonge dj Erik Arbores optreden. Hij maakte samen met zangeres Esmée Denters speciaal het nummer 'dance4life (now dance)' voor dance4life.

Wil jij je ook hard maken voor de strijd tegen Aids? Kom dan in actie! Organiseer bijvoorbeeld een feestje, doe mee aan een sponsorloop of haal geld op met zelfgemaakte koekjes. Geld inzamelen is niet moeilijk, wees creatief en schenk de opbrengst aan Stop Aids Now! of dance4life.

Als je alleen een bedrag wil doneren, kan dat natuurlijk ook. Met een bijdrage aan Stop Aids Now! kan je terecht op www.stopaidsnow.nl en een bijdrage voor dance4life kun je doneren via www.dance4life.nl

Reageer op dit artikel

Doneer jij geld aan een goed doel?

Anoniem

Nee

ik kan zelf onderhand wel als goed doel dienen

Ja, aan...

De stichting van een bekende. Voor mijn gevoel komt mijn geld dan goed terecht

Ja, aan...

De stichting van een bekende. Voor mijn gevoel komt mijn geld dan goed terecht

Ja, aan...

astma, kankerstichting en zo kan ik wel doorgaan en vooral ook als mensen aan de deurkomen voor collecte geef ik graag. Je moet zeker in zware tijden ook geld over hebben voor andere mensen

Ja, aan...

Alle collectanten die aan de deur komen, ze lopen niet voor niets

Instagram