Geen categorie

Wauw! Vrouw vindt vermiste hond terug na tien jaar

De Amerikaanse Tracy Dove raakte tien jaar geleden haar hond kwijt. Op een dag liep haar hond, Charlie, weg uit haar tuin. Tracy dacht hem nooit meer terug te zien, maar toen kwam ze voor een verrassing te staan.

 

 

Het telefoontje
Tracy werd gebeld door haar dierenarts. Hij vertelde haar iets wat ze nooit had verwacht: Charlie was na al die jaren teruggevonden. De hond was vierhonderd kilometer van Tracy vandaan gevonden op de trappen van een kerk.

Maar hoe?
Buurtbewoners hadden de hond gevonden en besloten hem weg te brengen. Door het lezen van de chip van de hond, was het sommetje al snel gemaakt. Het was Charlie! Tracy geloofde niet dat dit kon, maar na het versturen van een aantal foto’s, wist ze het zeker. Dit was haar hond, haar hond die ze al tien jaar lang kwijt was.

Tracy heeft verder geen idee waar Charlie de afgelopen jaren is geweest. Maar ze is al ontzettend blij dat hij teruggevonden is. Helaas is Charlie, met zijn 12-jarige leeftijd, niet meer gezond. Er werd afgelopen week helaas kanker bij hem ontdekt. Charlie wordt geopereerd en zal voor zolang het nog kan mee gaan met zijn oude vertrouwde baasje. 

Kijk hieronder mee naar de stoere hond Charlie:

Reageer op dit artikel

Instagram