Geen categorie

Wat te doen met je V&D-cadeaukaart

Dat het slecht gaat met winkelketen V&D weten we inmiddels allemaal, maar wat nou als je een cadeaukaart hebt? Heb je daar nog wel wat aan? En hoe lang nog?

Leuk, zo’n cadeaukaart, maar als een winkel failliet gaat, wat moet je er dan mee? Veel mensen met een V&D-cadeaukaart snellen nu ineens naar de winkel om hun kaart te besteden. Bij de klantenservice wordt gezegd dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken en dat de vestigingen zeker nog open blijven, maar als je kijkt naar voorgangers als Free Record Shop en Neckermann, heb je toch wel enige reden om dit in twijfel te trekken.

Heb jij ook een cadeaukaart? Wij zetten even wat handige weetjes voor je onder elkaar:

  • Je kunt je cadeaukaart niet alleen in de winkels maar ook in de webshop en La Place besteden. Misschien dat La Place wel blijft bestaan en dat je daar je kaart nog lange tijd kunt inwisselen, maar dit is nog niet bekend. Als er uiteindelijk geen plekken meer zijn om je kaart te besteden, is de kans erg klein dat je je geld teruggestort krijgt.
     
  • Heb je iets besteld en gaat de winkel vlak daarna failliet, dan is het niet zeker dat je de producten krijgt. Het kan zijn dat de winkel nog gewoon kan leveren, maar als dit niet zo is en je hebt nog niet betaald, dan kun je je koop annuleren. Als je al wel hebt (aan)betaald en er kan niet worden geleverd, dan meld je je bij de curator. Je sluit dan waarschijnlijk wel aan in een enorme rij.
     
  • Als je iets wil bestellen bij V&D, zorg dan dat je zo min mogelijk aanbetaalt en dit doet met een creditcard of acceptgiro. Als producten dan niet meer leverbaar zijn, kun je de aankoop tenminste annuleren.

Reageer op dit artikel

Heb jij een V&D-cadeaukaart?

Nee

Vorige week snel ingeleverd

Nee

heb vorig jaar wel zo’n kaart gehad, maar gelukkig al besteed.

Ja

vandaag nog wat voor gekocht 🙂

Nee

had er 1 gekregen als kerstpakket maar die heb ik gelukkig de week erna al besteed in de winkel.

Ja

Heb er gister maar snel iets voor gekocht 🙂

Ja

Toch maar snel gaan kijken! Zonde om ‘m te laten vervallen!

Instagram