Geen categorie

Tijn lakt door: koop een potje nagellak en steun zijn crowdfunding actie

Iedereen kent hem nog wel: Tijn Kolsteren, bekend van zijn nagellakactie voor Serious Request afgelopen december. Hij is een nieuwe actie gestart om geld op te halen voor een behandelmethode voor kinderen met hersenstamkanker. Steun jij hem ook?

Serious Request 
In december 2016 werd Tijn bekend door zijn Lak actie in het Glazen Huis tijdens Serious Request. Hij haalde maar liefst 2,5 miljoen euro op voor kinderen in Afrika met longontsteking. Aangezien hij zelf niet meer geholpen kan worden wil hij nog één keer in actie komen voor kinderen met dezelfde ziekte als hij: hersenstamkanker.

#lakdoor
Dit doet hij Tijn door zijn eigen potjes nagellak te verkopen in zijn vier favoriete kleuren. Ze zijn te bestellen in de kleuren blauw, paars, rood en roze op www.lakdoortijn.nl. Een potje kost tien euro, maar je kunt ook een bedrag doneren. Inmiddels is er al € 236.670 euro ingezameld van de één miljoen euro.

In onderstaand filmpje vertelt Tijn meer over zijn plan en wat hij daarmee wil bereiken. De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Semmy. 

LAK. door Tijn. from LAK.door Tijn on Vimeo.

Reageer op dit artikel

Instagram