Geen categorie

Strakke spijkerbroeken

Zitten jouw spijkerbroeken als gegoten? Dan ben je nog net in de meerderheid…

Uit een onderzoek is gebleken dat 40% van de vrouwen te kleine jeans draagt. De vrouwen die dat doen willen niet toegeven dat ze een grotere maat nodig hebben, beweert het onderzoek van een Britse modewebsite.

Bijna 90% van de ondervraagde vrouwen draagt minimaal een keer per week een spijkerboek. Gemiddeld hangen er 8 in hun kledingkast. De helft van de ondervraagden heeft een spijkerbroek die ze nooit dragen omdat hij te klein is. Waarom ze ‘m toch houden? Ze hopen dat ze genoeg afvallen, zodat hij op een dag weer past. 60% vindt het moeilijk om goede jeans te vinden in de winkel.

Daarnaast draagt 6 op de 10 vrouwen minimaal een keer per week een spijkerboek op het werk. Nog een leuk weetje: vrijwel alle vrouwen bezitten een exemplaar dat 5 jaar oud is. Ruim 20% heeft zelfs een broek die 10 jaar oud is!

Wat ook naar voren kwam in het onderzoek, is dat de ondervraagde dames een hekel hebben aan gescheurde jeans, broeken die te laag op de heup zitten, zichtbaar ondergoed onder een spijkerbroek en strakke stretchjeans. Gemiddeld wordt er door deze vrouwen €29,- uitgegeven aan jeans. Modebewuste meiden tussen 18 en 34 jaar geven er gemiddeld €50,- aan uit. Slechts 21% kocht ooit een spijkerbroek van €120,- of duurder!  

Bron: www.nu.nl

Reageer op dit artikel

Zit jouw spijkerbroek wel eens te strak?

Ja, soms

Als ik weer eens teveel gegeten heb. Dat gebeurt me nog wel eens :$

Ja, soms

Als er weer een kilo te veel bij zit.:$:$

Nee, nooit

Ik heb altijd hetzelfde gewicht wat ik ook eet. Daarom ook altijd dezelfde spijkerbroek. Koop ik bij C & A en zit als gegoten.

Nee, nooit

Nee mijn spijkerbroeken zitten allemaal perfect
,zakken niet af omdat ik altijd op het zelfde gewicht blijf.

Instagram