Geen categorie

Stemmen: verkiezingen Kinderen voor Kinderen top 100

Wie is er niet opgeroeid met Kinderen voor Kinderen? Onderweg naar opa en oma meezingen met de liedjes op ‘Een onbewoond eiland’, ‘Wakker met een wijsje’ en ‘Als ik de baas zou zijn van het journaal’.

Ook anno 2016 is Kinderen voor Kinderen nog razend populair. De Koningsspelen-hit Hupsakee! is meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube. Dat vraagt om meer! Op de website kinderenvoorkinderentop100.nl kun je alle liedjes die door Kinderen voor Kinderen zijn uitgebracht beluisteren en je eigen top 5 samenstellen. Dit kan nog tot en met 20 januari 2017.

 

Op de Vriendin redactie zijn we ook fan van Kinderen voor Kinderen. Bekijk onze favorieten hieronder. Wat is jouw favoriete nummer van Kinderen voor Kinderen?


Reportage stagiaire Chynna is helemaal gek van het nummer ochtendhumeur. Gelukkig verschijnt ze iedere ochtend zonder ochtendhumeur op kantoor. 😉

Webredactie stagiare Franca kon vroeger (stiekem nog steeds) het album van Kinderen voor Kinderen 23 meezingen. Kletsmajoor is absoluut haar favoriet! 
 


Webredacteur Melissa vond als klein meisje de videoclip van Ik wil een kangoeroe erg spannend om naar te kijken. ''Stiekem was ik een beetje bang voor de kangoeroe in de video.''

Reageer op dit artikel

Instagram