Geen categorie

Spoiler alert: de hoogtepunten uit de zomercliffhanger van GTST

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is al te zien op Videoland en daarom hebben we vijf hoogtepunten uit de aflevering. Al zullen we natuurlijk niet té veel verklappen van deze vurige aflevering.

Rik (Ferri Somogyi) en Bing (Everon Hooi) graven ergens in een bos een kuil en crimineel Jos 'De Beer' (Bas Keijsers) heeft wrede plannen voor de twee. 

De aflevering begint met een 'eerder die avond'. Lucas (Ferry Doedens) en Felix (Urvin Monte) krijgen door dat er iets mis is in Boks als ze vlammen zien.  

Rover (Buddy Vedder) heeft genoeg redenen om dit seizoen af te sluiten met een glimlach. Zo slaagde zijn informatie-avond over het opvangen van asielzoekers en praat zijn vriendinnetje Kimberley (Britt Scholte) ook weer tegen hem.

Voor Aysen (Dilan Yurdakul) en Rikki (Robin Martens) ziet het er helaas slechter uit. Zij zijn geraakt door het vallend puin en Sjoerd (Guido Spek) moet beslissen wie hij gaat redden. 

Misschien had je het al in het nieuws gelezen, maar Jef Alberts (Bartho Braat) keert terug. Terwijl Boks in vlammen opgaat, rinkelt op een wijnboerderij in Zuid-Frankrijk de telefoon. Een man neemt op en dan klinkt die kenmerkende bromstem: "… hallo? Hey, wat leuk dat je belt. Hoe is het met je? Wat zeg je… maar? Wanneer is de begrafenis?" Jef trekt zijn overbekende, ernstig bezorgde blik. 

Bekijk de zomercliffhanger vanavond om 20.30 uur op RTL 4. 

Reageer op dit artikel

Instagram