Geen categorie

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..

Wie is de mooiste van het land? Volgens een huidverzorgingsbedrijf vinden Nederlandse vrouwen zichzelf best mooi, ze beoordelen hun uiterlijk gemiddeld met een 7.

Het gros van de Nederlandse vrouwen verwacht dat de buitenwereld hen ook een 7 zal geven. Daarnaast denken ze dat ze van hun partners een 8 krijgen. 1 op de 5 vrouwen geeft zichzelf ook een 8 en een handjevol dames vindt zichzelf een 9 waard.

Minder dan een procent vindt zichzelf echt de mooiste vrouw van Nederland: zij vinden hun uiterlijk uitmuntend en denken dat ze een 10 waard zijn. Nederlandse vrouwen zijn dus helemaal niet zo onzeker over hun uiterlijk. Sterker nog, ruim 90 procent geeft zichzelf een voldoende.

Minder zeker is de Nederlandse vrouw over het gewicht. En een derde vindt haar huid niet mooi. Maar plastische chirurgie zullen vrouwen niet snel overwegen. Het liefst komen zij fysiek in beweging om hun uiterlijk te verbeteren.

Nederlandse vrouwen vinden andere dames het meest aantrekkelijk als ze een stralende glimlach, mooie oogopslag of een verzorgd uiterlijk hebben. Daarnaast wordt humor, lekker ruiken en een mooi gebit als erg verleidelijk gezien door de dames.

Bron: www.nu.nl

Reageer op dit artikel

Welk cijfer geef jij jezelf?

Ik geef mezelf een...

Dat is moeilijk om je zelf een cijfer te geven hoor, nou je voor mijn leeftijd geef ik me dan een 7.
heb nog niet veel rimpels alleen wat te zwaar maar daar kan en moet ik wat aan doen.:$:$

Ik geef mezelf een...

Ik geef mijzelf een 8. Ben zeer tevreden met mijn uiterlijk en mijn lichaam. Het is wat bij mijn leeftijd past (over 5 jaar)

Ik geef mezelf een...

he is best moeilijk om je zelf een cijfer te geven maar ik denk van een acht op leeftijd en nog geen rimpels maar wel te zwaar.

Ik geef mezelf een...

(k) ik geef mezelf een acht op leeftijd wel wat te zwaar maar geen rimpels.:$

Ik geef mezelf een...

een 7 zeker wel ,
omdat ik met mijn leeftijd nog steeds goed uitziet .

Ik geef mezelf een...

ik vind het ook best moeilijk,om je zelf een cijfer te geven,geef me ook een 7 ben wel een paar kilo afgevallen,

Instagram