Geen categorie

Secretaressedag, terecht of onzin?

Vandaag is het de derde donderdag van april en dat betekent: secretaressedag! Wat vind jij? Is het terecht dat op deze dag veel secretaresses in het zonnetje worden gezet of complete onzin?

Net als Valentijnsdag is Secretaressedag een gewoonte die is overgewaaid uit Amerika. Veel secretaresses krijgen op vandaag dag een bloemetje of een ander cadeautje van hun baas.

Vind jij dat terecht of zou er volgens jou dan ook een verkoopster-, marktvrouw-, managers-, cassière- en stewardessdag moeten zijn?

Reageer op dit artikel

Secretaressedag, terecht of onzin?

Onzin

Is niet nodig

Onzin

Zometeen barst het hier van de ‘speciale’ dagen…

Terecht

😀 voor mijn dochter wel leuk………….

Terecht

Natuurlijk terecht ze staan de hele dag klaar voor hun baas.Verdienen echt een bloemetje of iets anders dat ligt aan de baas natuurlijk.

Onzin

onzin !… er zijn zoveel banen waar mensen zich uit de naad werken !!!
en die krijgen toch ook geen bloemetje !??

Terecht

Ik volg de opleiding tot secretaresse, en er komt bij het beroep echt veel meer kijken dan men denkt. Je bent al lang geen typmiep meer, maar juist een echte regelneef! Vandaag hadden we op school ook een leuke dag ter ere van deze dag, dus ik vind de Secretaressedag helemaal terecht!

Onzin

Ze moeten ophouden met zulke dagen.
Iedereen die werkt doet zijn best. Dus waarom een bepaalde groep alleen maar belonen. Dat is demotiverend voor de rest van hardwerkend Nederland.

Anoniem

Onzin

Dat ik bloemen heb gekregen, omdat mijn baas het werk wat ik doe waardeer, vind ik prima en ben daar ook blij mee. Maar een speciale dag voor de secretaresse hoeft van mij niet, het is pure commercie. Iets krijgen op momenten dat je het niet verwacht is veel leuker.

Onzin

larie wat een onzin toch

Terecht

Iedereen heeft gewoon recht op 1 x per jaar een bloemetje van de baas, als blijk van waardering.

Terecht

Iedere werknemer zou 1 x per jaar bloemetje van de baas moeten krijgen als blijk van waardering.

Onzin

Onzin .omdat elk beroep dan aandacht verdiend omdat iedereen zijn baan moet waarmaken .

Instagram