Geen categorie

Nieuw stadsstrand bij Amsterdam CS

Tijdens de schoolvakanties hoeven gezinnen in en rond Amsterdam zich niet te vervelen, bij het Centraal Station komt namelijk een heus (tijdelijk) stadsstrand!

Op 15 juli is het zover, dan opent het stadsstrand Playground CS aan de Prins Hendrikkade bij het Centraal station van Amsterdam. 6 weken lang kunnen kinderen en hun ouders genieten van een dagje aan het strand, in hun eigen woonplaats.

Het strand is vooral bedoeld voor jonge gezinnen en zal vol staan met speeltoestellen, speelgoed en ander leuks voor de kids. Kinderen worden met dit initiatief aangemoedigd om buiten lekker hun gang te gaan: heerlijk spelen in het zand kan, maar er staan ook leuke activiteiten gepland. Bijvoorbeeld een knikkerbaan bouwen, je eigen ijsjes maken of meedoen aan een zandkastelenwedstrijd. Ouders hebben niets te klagen: activiteiten zoals yogalessen en een filmavond in de openlucht staan ook op de planning.

Ga binnenkort dus snel kijken bij het Playground CS. Woon je niet in de buurt? Dan kun je in Haarlem, Hoorn, Rotterdam, Amersfoort, Arnhem en Groningen ook terecht voor een lekker dagje aan het (stads)strand.

 

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Ga jij graag naar het strand?

Soms wel!

ik kom er niet heel vaak. maar zo’n 2 a3 x per jaar even uitwaaien kan heel erg lekker zijn.

Instagram