Geen categorie

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden

Gisteren werd bekend dat het populaire radioduo Mattie en Wietze van Qmusic uit elkaar gaan. Wietze voelt zich verraden door Mattie, omdat het eigenlijk het plan was om samen naar Sky Radio te gaan. In plaats daarvan heeft Mattie onderhandeld voor een contract voor hem alleen.

Mattie schreef een mail aan Mattie waarin hij vertelt dat ze als duo het plan hadden om samen te verhuizen naar Sky Radio. Mattie kwam terug op het plan en besloot in het geheim voor een eigen contract te onderhandelen. Met zijn eigen ochtendshow verdient hij € 600.000,- en krijgt een Tesla. Dit besluit liet hij aan Wietze weten via een WhatsApp berichtje. Wietze schrijft het niet te begrijpen, omdat Mattie in zijn ogen het succesvolle radioduo om zeep heeft geholpen. 

Reactie van Mattie 
Deze ochtend reageerde Mattie in de ochtendshow op de mail. Hij zegt dat hij vaker met Wietze aan tafel had moeten zitten en hem te lang liet denken dat hij meewilde naar Sky Radio. Van zijn handelen heeft hij spijt, maar hij wilde graag bij Qmusic blijven. Mattie vindt het jammer dat hun samenwerking op deze manier tot een einde komt. Het werd een droevige uitzending, maar gelukkig kwam Fred van Leer voorbij om te boel op te vrolijken. 

Kort geleden waren Mattie en Wietze nog geboeid. Bekijk de video hieronder. 

Reageer op dit artikel

Sandraa

Tja, zo zie je maar dat een jarenlange vriendschap en samenwerking voor sommigen niets betekenen. Je maat een mes in de rug duwen, willens en wetens. Ik wens Wietze alle sterkte toe, want wat zal hij teleurgesteld zijn!

Beantwoorden
Anoniem

Ik Ben Er Helemaal Kapot Van Door Die Breuk,Als Belgische Fan.

Beantwoorden

Instagram