Geen categorie

Mannen van 39: aantrekkelijk of afstotelijk?

Is jouw man jonger dan 39? Geniet er dan nog maar even van, want volgens Brits onderzoek ga je hem na die leeftijd een stuk minder aantrekkelijk vinden.

Aan het onderzoek deden 1000 mensen mee. Ruim de helft was van mening dat mannen niet meer seksueel aantrekkelijk zijn als ze tegen de 40 lopen. Vooral jongere vrouwen zien die mannen als een vaderfiguur. Mannen van 39 jaar en ouder hebben dan ook heel weinig sjans in het uitgaansleven. Dit kan alleen ook komen doordat 62% van de ondervraagden denkt dat mannen van tegen de 40 al lang een relatie hebben en daardoor niet meer op ze afstappen.

Maar hoe komt het volgens dit onderzoek nou dat die leeftijd voor mannen zo’n omslagpunt betekent? Bijna 40% van de ondervraagden noemt grijs wordend haar een oorzaak. Erg opvallend, want er wordt juist ook vaak gezegd dat mannen aantrekkelijk worden met grijs haar. Andere punten die worden genoemd zijn slechte tanden, een dubbele kin en dunner wordend haar.

Wat vind jij: Worden mannen minder aantrekkelijk na hun 39ste? Vriendin is erg benieuwd, dus laat het weten via de poll.

Reageer op dit artikel

Vind jij dat mannen minder aantrekkelijk worden na hun 39ste?

Nee

:inlove: Wat een onzin zeg! ben getrouwd met mijn man toen hij 40 was en hij blijft knap hoor :inlove:

Nee

Echt niet. En vooral de Engelse mannen. Kijk maar naar Sean Connery, Gerard Butler en Toby Stephens. En dat zijn maar een paar mannen die Hoe ouder ze worden hoe knapper ze worden.

Nee

Absoluut niet. Ze worden naar mate ze ouder worden aantrekkelijker (k)

Nee

Hun babyface verdwijnt en ze worden alleen maar mooier.

Ja

Ja, zeker als ze kaal worden. Grijs vind i9k minder erg.

Instagram