Geen categorie

Mannen toch niet zo mannelijk?

Als jij denkt dat vrouwen de enigen zijn die dagcrème gebruiken en bijna niet naar sport kijken, heb je het mis…

Meer dan de helft van de mannen gebruikt dagcrème en 29% kijkt nooit naar sport op tv, is gebleken uit een onderzoek. Het Amerikaanse tijdschrift Esquire onderzocht wat een ‘normale’ man doet en vroeg 1.000 lezers naar hun gewoonten. Wat bleek? Mannen zijn gevoeliger dan wordt gedacht. Zo heeft 37% afgelopen maand nog gehuild.

Dat de heren maar wat graag een stripclub induiken, blijkt ook niet helemaal waar: 37% vindt het niet eens leuk. Daarnaast zijn mannen op het gebied van drank ook best braaf. De helft drinkt nooit meer dan 2 alcoholische drankjes en 34% doet dat slechts 1 of 2 keer per week.

Mannen zijn niet ijdel, ondanks dat 56% een dagcrème gebruikt. Slechts een kwart heeft ooit een pedicure gehad en maar 4% heeft wel eens een spray tan gedaan. Ook heeft de helft een hekel aan talentenshows op tv en het overgrote deel koopt liever een auto dan kleding. Gelukkig maar, dan blijven de mannen tenminste nog een beetje mannelijk…

Bron: www.nu.nl

Reageer op dit artikel

Heeft jouw partner vrouwelijke trekjes?

Nee, ik heb echt een mannelijke man

Mijn man is een lekkere stoere vent met een hele lieve kop en mooi haar, en hij heeft van die lieve lachrimpeltjes. Dat maakt hem zo lief. Hij is mijn kanjer.:inlove::inlove:

Nee, ik heb echt een mannelijke man

Nee mijn man is gewoon erg mannelijk zegt hij dan smeer je niets op je gezicht meren alleen zomers mag ik soms zonnebrandmiddel bij hem smeren pas als het te laat is .:D.

Instagram