Geen categorie

Make-up: een grote kostenpost

Denk jij dat je teveel geld uitgeeft aan cosmeticaproducten? Dat zou kunnen. Gemiddeld geven vrouwen in hun hele leven meer dan 21.000 euro uit aan make-up en verzorgingsproducten. Ja, echt!

Uit onderzoek van een cosmetische webwinkel is gebleken dat vrouwen vooral veel geld uitgeven aan make-up: ruim 11.000 euro. De andere 10.000 euro geven vrouwen uit aan crèmes, removers en reinigingsmiddelen.

En dan hebben we het nog niet eens over merkspullen, maar over producten die dagelijks gebruikt worden. Zoals middeltjes om een slechte huid, puistjes en vlekken tegen te gaan of te verbergen. Daarnaast kopen vrouwen gemiddeld 5 keer per jaar nieuwe reinigingsdoekjes. In een heel mensenleven kan dat oplopen tot ruim 3000 pakketten!

Er worden ongeveer 38 gezichtsproducten per jaar gekocht door de 2000 ondervraagden. Vind je dat al veel? Houd je hart dan maar vast voor het volgende: een vrouw die ouder is dan 80, verslijt ongeveer 2000 producten in haar hele leven!

Bron: www.nu.nl

Reageer op dit artikel

Aan welk cosmeticaproduct geef jij het meeste geld uit?

Ik geef het meeste geld uit aan...

aan dag creme….:D….en dat is meestal die vande
aldi..:inlove::inlove::inlove:..gebruik die al zeker 15-20 jaar
voor de rest gebruik ik niks..

Ik geef het meeste geld uit aan...

mascara / oogschaduw

Ik geef het meeste geld uit aan...

ik geef niet zoveel uit daar ik er niet meer tegen kan door droge ogen”geen traanvocht ” en dan irritatie krijgt ook met verwijderen ervan dus af en toe probeer ik het maar heb dan s nacht al weer last ervan .

Ik geef het meeste geld uit aan...

Oogschaduw, want ik kan niet tegen die goedkope, daar krijg ik uitslag van.:$

Ik geef het meeste geld uit aan...

Nagelak

Instagram